Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 86868686

Jak łatwo zabić

Polecane posty

Gość 86868686

cytuje wypowiedz jaka tu kiedys znalazlam: przez 3 dni to i tu w Polsce załatwisz aborcje, idziesz do ginekologa , 20 minut i po wszystkim, ja tak miałam,cena do uzgodnienia, ceny zazwyczja sa wyzsze, ale tzreba sie targowac i zawsze opuszczaja i to sporo, do 1000 zł sie zmiescisz, ja paciłam 600 zł nie mam słów {........}

Gość Słodziutka Misia
opowiedz jak to wygląda... czy boli... lekarz daje jakies zniczulenie??? ile trwa.... długo krwawilas?

Gość Słodziutka Misia
ah... chyba nie zrozumialam./.. to nie Ty mials ta aborcje tak???

Gość 86868686
Słodziutka Misia ja nie mialam aborcji tylko cytuje slowa pewnej dziewczyny ktora w taki sposob wypowiada sie o usunięciu dziecka :/

Gość Słodziutka Misia
myslałam ze to ty.........bo własnie szukam gina co by mi usunał ciąże,

Gość 86868686
No ja sie jeszcze nie nudze bo w przeciwienstwie do niektorych ludzi mam co w zyciu porabiac i nie siedze calymi dniami na kafeterii mniejsza z tym poprostu napisalam to co mnie zszokowalo... ehhh... : /

Gość 86868686
A jesli juz sie nudzę..to wole sie pobawic własną psiochą niz tu pzresiadywac na caffe

Gość 86868686
Do Slodkiej Misi: Mojsa kolezanka mialaaborcje, teraz jest męzatką, nie moze zajsc w ciąze ,wpadla w depresje, ma zniszczone życie, bardzo tego zaluje... Zastanow sie czy warto...

Gość 86868686
dobra dzieciaku baw sie dalej i pisz co chcesz papa

Gość 86868686
wiem, wiem po prostu powstrzymac sie nie moglam jak zobaczylam ten post...

Gość 86868686
ale juz spadam stad, pobawie sie moja psichą, zobie sobie dobrze , niz czas tu marnowac,papa

Gość o szit
a po co się tak użalasz nad embrionem?Pytam z ciekawości....nie masz poważniejszych problemów?

Gość dla jednych to embrion
a dla drugich życie.

Gość o szit
życie to masz wokoło,mnóstwo tragedii już narodzonych dzieci.Dla mnie to jest ważniejsze.

Gość każdy sądzi wobec swoich
wartości. I uczuć innych osób nie można bagatelizować i twierdzić, że jego myślenie jest gorsze. ja nie twierdzę, tragiczne jest w ogóle kiedy dzieci chorują i cierpią. Są niewinne i nie rozumiem dlaczego Bóg ich tak doświadcza od najmłodszych lat. Ale w obliczu tego, że jest tyle par które nie mogą mieć dzieci a pragną je bardzo, to jak czytam że dziewczyny sobie usuwają ciążę, bo jest dla nich kłopotem, to mnie krew zalewa. Dlaczego Ci co chcą nie maja takiej szansy, a Ci co nie są przygotowania na dziecko .... a szkoda słów.

Gość o szit
a dlaczego to ty narzucasz innym swój tok myslenia? dla jednego embrion to embrion i moze go usunąć,jeśli chce a dla innego to juz dziecko,wiec go nie usunie.Ja sie nie wtrącam w tak intymne sprawy innych.Niech robią co chcą. A argument o bezdzietnych małzenstwach mnie śmieszy-domy dziecka wprost pękaja w szwach.No,ale kazdy by chciał już jednodniowego niemowlaczka,prawda? :)

Gość DO każdy sądzi wobec swoich
"Dlaczego Ci co chcą nie maja takiej szansy, a Ci co nie są przygotowania na dziecko .... a szkoda słów." ZAPYTAJ SWOJEGO BOGA - TO JEGO WOLA.