Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna Pusia 25

tylko dla mezczyzn bez wyobrazni liczy sie BMI bądź figura dziewczyny

Polecane posty

Gość Smutna Pusia 25

Jeśli mezczyzna ma klase, nie zwraca uwagi na wyglad dziewczyny, nie pyta jej o wiek ani o wage :-o No niestety w Polsce jest wiele nieklasowych facetow ale to tylko swiadczy o ich głupocie i pustości ;-)

Gość Awvb
a Wy n ie patrzycie na wyglad faceta??:O

Gość winetu w berecie
ale pierdzielicie :o to tak jakby niewazne bylo czy jesz kanapke z salcesonem czy z szynka :o

dlaczego 90% tematów na temat wagi zakłada(ją) osoba(by) o nicku "Smutna Pusia"??????? :O

Gość gumka z majtek
Smutna pusiu, zabieraj sie z kompa i idź na siłownię. Już mam powyzej dziurek w nosi twoich głupich tematów o tym, jak to grubasom jest xle. O ile pamietam, masz powazną nadwage, otyłosć własciwie, i to sie LICZY, bo nikt nie chce sie wiązać z osobą, która w niedalekiej przyszłosci bedzie miała powazne problemy zdrowotne i to na własne zyczenie.

jak facet ma klasę, to zwraca uwagę na wygląd dziewczyny - po to, żeby się pieprzył z fajną dupą, a nie z czym popadnie :D:D:D facet to nie debil, który chce żyć z kimkolwiek, kto mu się pod fiuta/rękę/ czy co tam jeszcze podwinie. owszem, POZA wyglądem jest jeszcze kilka ważnych rzeczy, ale, PUSIU, z takim dnem to nawet ja bym się nie umówiła :O

Nie rozumiem skąd ta pusia sie wzieła :-o Dla mnie gruba dziewczyna to podgatunek człowieka, ktoś kto nie zasługuje na miłość Ot zwykła tłusta świnia :classic_cool:

kobieto, w d.pie mam to ile kobieta waży o ile wygląda jak kobieta a nie hipopotam poza tym wskaźnik BMI jest bardzo istotny dla WSZYSTKICH LUDZI!!! Bo pokazuje czy jest się zdrowym czy nie. Jak ktoś o zdrowie nie dba to jest flejtuchem i tyle.

Gość Ju...
Hi hi, no w sumie prawda - jeśli kobieta jest zgrabna, to mężczyzna nie musi (nad)używać wyobraźni, aby była dla niego atrakcyjna.:P

matko...kolejny durny temat... owszem BMI i waga się nie liczy- mnie przynajmniej o nią żaden facet przed randką nie pyta, ale liczy się ogólnie WYGLĄD. Czy się wygląda na zadbana czy nie... A ja dobrze wiem że kwestia wagii to kwestia własnego samozaparcia, bo sama miałam nadwagę i ją skutecznie pokonałam :/ I zrobiłam to DLA SIEBIE a nie dla facetów. Teraz się czuję i lepiej i nikt mi juz nie truję dupy że za dużo ważę. Tobie też radzę, inaczej te teamty staną się dla Ciebie obsesją :|

Gość Smutna Pusia 25
dlaczego mam sie dla kogoś zmieniać skoro sama nie wymagam aby ktoś dla mnie sie zmienił ?? chce by mnie zaakceptowali taką jaką jestem tak powinno być a nie kazać komuś się odchudzać :-o jak ktoś mi by to kazał to by tylko świadczyło o tej osobie, że jej klasy i taktu brak, że o delikatności nie wspomnę :-o

Gość Ju...
Pusia, tu masz racę - jeśliby kazał, to niedobrze. Ale jeżelibyś sama zdecydowała, że chcesz dla niego schudnąć, to O.K. Parę miesięcy temu umówiłam się na randkę internetową:P z pewnym facetem - samo okazał się niski i gruby, a mnie powiedział jak siedzieliśmy w pubie, żebym nie jadła chipsów do piwa, bo nabawię się jeszcze większej nadwagi. No bez przesady, wtedy byłam ponad 10 kg lżejsza, a i taraz nie jestem uważana za grubą.:o Prostak.:P:P:P

pusia-takie masz zdanie-ok-wolno Ci-wiec szukaj sobie ksiecia ktory zaakceptuje Cie jaka jestes-proste.A skoro uwazasz ze mezczyzni ktorzy patrza na wyglada sapusci,skoro narzekasz ze nikt Cie nie chce to zastanow sie-moze wina lezy w Tobie a konkretnie w Twoim wygladzie?

Gość zmanierowana krytykantka
chodzi ci o to, ze facet z wyobraznia jak uprawia seks z grubaska potrafi wyobrazic sobie, ze uprawia go ze szczupla laska? zgadzam sie z tym nawet

"tylko dla mezczyzn bez wyobrazni liczy sie BMI bądź figura dziewczyny"- tak, bo bzykając wieloryba trudno by im było sobie wyobrażać, że robią to z sexowną syrenką:P

Gość agiiiiie
ale chrzanicie to wszystko jest kwestia gustu.. niektórym się podoba czerwone inny fioletowe.. co by to było jakby wszystkich sie podobało to samo?

Gość agiiiiie
co za hipokryzja z jednej strony nie podoba sie wam ze komus sie nie podoba otyłość a z drugiej wyzywacie od anorektyczek -- prawda jest taka że jednym sie podobaja pulchne kobiety, mężczyźni a innym szczupłe osoby.. i nie ma tu nic do rzeczy wyobraźnia wy tutaj tak teoretyzujecie a wystarczy spojrzec na pary na ulicy.. sa przeróżne i widac ze te Wasze głupie teorie nie mają zastosowania, więc przestańcie obwiniać wszystkich za swóją samotność .. tylko skupcie sie na sobie..

Gość Nie zastanawialas sie
Pusiu nad tym, ze problem moze nie lezy w Twojej wadze, tylko w Twojej osobowosci? Jest przeciez wiele dziewczyn, ktore waza o wieleza duzo, a mimo to maja kogos.

Gość Mądra Mulatka
no niestety uroda i mądrosć żadzi światem, a ci ktorzy twierdzą że faceci nie kierują się przy wyborze partnerki urodą lub że ci co to robią to puste typy, to chyba sami maja komleksy i nie sa zbyt urodziwi i mają żal do całego świata że nikt ich nie che:)

Gość Mądra Mulatka
ja sama nie lubię tłustych ludzi, i gdyby facet był mądry, bogaty, zabawny, romantyczny a byłby gruby to z obrzydzenia olałabym go i tyle. W większości przypadków grubi są sami sobie winni, a potem czują się nieatrakcyjnie, no sory, na sile wam tych hamburgerów nikt do ryja nie pcha.

Gość Mądra Mulatka
do nie zastanawialaś się maja kogoś tylko po to żeby w zimie chronic przed wiatrem a latem dawać cień

Kolejny genialny temat pt: Ludzie jaka jestem nieszczęśliwa, gruba, a faceci są okrutni, bo mnie nie chcą.... To jest dopiero sposób na życie :P Zamiast zabrać się za siebie, zmienić swój światopogląd, to siedzi laska przy kompie i rozkminia swą nieszczęśliwą dolę... W takim wypadku nie dziwię się, że nikt Cię nie chce.... Jakbym była facetem to też nie zainteresowałabym się panną, której jedyną rozrywką jest wypisywanie swoich bolączek na forum i obwinianie całego świata za swój nieszczęśliwy los....

Gość pewien hechacz
tylko szczuplutkie dlugonogie niunie z duzymi piersiami sie licza taka prawda :-)