Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosiuulla

Otomer baby spray do uszu - opinie

Polecane posty

Gość gosiuulla

Gość wyśmienity
też mnie to interesuje :D używał ktoś?

Gość wyśmienity
up up

nawet nie wiedziałam, ze coś takiego jest :D my radzimy sobie od początku patyczkami - tylko Z POGRUBIONĄ KOŃCÓWKĄ. Nie ma możliwosci głęboko włożyć i uszkodzić uszko. Po kąpieli uszko jest wilgotne, wiec woskowinę też łatwo wyczyscić.

Gość wyśmienity
ja podczas kapieli gronie uszko, zeby nie wleciała tam woda, tak mi kazano w szpitalu, ale teraz dziecko ma 3 miesiace i czas najwyższy coś zrobić z woskowiną...

Gość maciejkaizosia
Moja 6 letnia Zosiaprzeszła w ubiegłym roku poważną infekcje i od tego czasu ma kłopoty z uszami. Po ostatniej wizycie u laryngologa dowiedziałam się że czyszczenie uszu patyczkami odchodzi do lamusa. Lekarz kazał mi zakupić w aptece specjalne krople o nazwie acerumen, które rozpuszczają woskowinę i zapobiegają jej gromadzeniu. Polecał mi ten sposób czyszczenia u wszystkich domowników. Próbowałam podpytywać, na innych forach, o opinię na ten temat - ale niestety z marnym skutkiem. Mam nadzieję, że w tym miejscu uda mi się usłyszeć Wasze opinie - czy ktoś z Was słyszał o tej metodzie pielęgnacji uszu i czy ją stosował?

Gość gość
ze swojego doświadczenie polecam babycap spray, z tymże jest chyba od 3miesiąca, jak dla mnie fajnie usuwa wszystko, co w uszku zalega