Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wpisujcie kto jakie mial

SKUTKI UBOCZNE TABLETEK ATYKONCEPCYJNYCH

Polecane posty

Gość wpisujcie kto jakie mial

jakie mialyscie i przy jakich tabletkach? o jakich slyszalyscie od znajomych? chodzi mi zarowno o kosmetyczne (przytycie, pryszcze), zdrowotne (udar, zakrzepica) jak i te dotyczace problemow z plodnoscia

z płodnością to chyba nie ma żadnych problemów po tabletkach... moja koleżanka brała je od jakichś dwóch lat i odstawiła na jakiś czas. myślała, że tak szybko w ciążę nie zajdzie, a tu proszę w maju będzie dzidzia :D

Gość eviva
ja tyje nawet po tych co ma się nie tyć , po dłuższym okresie brania nie miałam wcale ochoty na sex ,a jeszcze miałam kiedyś takie ( nie pamiętam nazwy) po których strasznie swędział mnie dekold i całe ręce

Gość frujska
z tyciem podczas brania tabsów to BUJDA! minął 2 miesiąc jak nie dostałam okresu po odstawieniu tabsów

Gość akle
wcale nie bujda z tyciem , ja przytyłam jakieś 12 kg, brałam tabletki 5 lat. Opócz tego zaczęły się początki zakrzepicy (żyły zaczęły mi się pojawiać na nogach). dodam, oczywiście że tabletki spowodowały poprawę mojego apetytu, a co za tym idzie zwiększenie wagi.

Gość Cornell
Ja nie przytyłam po tabletkach, a biorę już ponad pół roku Regulon. Może powinnas zmienić tabletki skoro tak bardzo przybrałaś na wadze? ja Mam ładniejszą cerę i biust.i widać że te tabletki mi służą. Lekarz podjął dobrą decyzję, bo nie mam żadnych skutków ubocznych. I to jest chyba najważniejsze, zeby dobrze trafić z tabletkami, bo inaczej to jest męczarnia!

Gość zachodnipomorskie
ja tez bralam regulon dobre 2-3 lata, i zmienilam, najpier na cyprest, teraz na syndi 35 i przytylam, i mam plamienia, i choc regulon mi bardzo na tradzik nie pomogl to najlepiej sie przy nich czulam!

łykałam Logest dwa lata, przez pierwsze dwa opakowania miałam taka huśtawkę nastrojów jak nigdy:D później było wszystko ok, żadnych skutków ubocznych, a nawet różnica w wielkości piersi mi sie wyrównała pod koniec brania zauważyłam spadek libido i spuchłam, od zatrzymanej w organizmie wody, ale nie miało to wpływu na wagę, jedynie czułam się taka \"pełna\"

Gość a23b
Moja objawy: - diane35 i syndi35 - tycie!!!!!!! huśtawki nastrojów, na początku pryszcze, potem ładna cera -cilest- zupełnie nie trafiony, ogólne bardzo złe samopoczucie psychiczne i fizyczne

Gość a23b
no i oczywiscie przy kazdych spadek libido

Gość z tą płodnością to jest różnie
moja siostra przez 5 lat nie mogła zajść w ciąże 3 koleżanki srednio od 3 lat usiłują zajść....

Gość z tą płodnością to jest różnie
chodzi mi oczywiście o prblemy z zajsciem w ciąze po odstawieniu tabletek jak na moj gust to za szybko zaczely - faszerowaly sie juz od 3 klasy liceum moja siostra po swoich przejsciach (starsza jest ode mie o 12 lat) strasznie mnie uczulala żebym się w to nie pakowala - mówiła że jak już urodzę tyle ile chce to ok ale przed tym zebym szukala innych srodkow