Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaszokowana zagniewana

Zabiłabym te gówniary

Polecane posty

Grupa nastoletnich dziewczyn zaatakowała i ciężko pobiła swoją przyjaciółkę. Chciały dać jej nauczkę, bo dziewczyna źle o nich napisała w swoim profilu na MySpace. Ofiara pobicia w ciężkim szoku trafiła do szpitala i ma problemy ze wzrokiem i słuchem. Film pokazujący całe zajście nagrali koledzy i wrzucili do internetu – informuje FOX News

nie mieści mi to w głowie, pieprzone rozpieszczone amerykańskie nastolatki

chyba troche lepsze. ale w Ameryce co i rusz słyszy sie o czymś takim.

może dlatego że mają większy dostęp do broni, może dlatego że im sie wydaje że są władcami świata, może uważają że na Ameryce świat się kończy.

w dupach sie im poprzewracało i tyle i narodowość nie ma tu nic do rzeczy moim zdaniem a żeby myśleć, że na Ameryce świat się kończy, trzeba by wiedzieć, że istnieją jeszcze inne kraje, nie wymagajmy od nich aż tyle

Ja jakoś nie często słysze o takich ekscesach w krajach innych niz Ameryka. dla mnie to banda nieudaczników. nie mogę na nich patrzeć. wydaje im sie że Ameryka to pępek świata. Europa to co innego, kolebka cywilizacji, a nie...

Gość mój dom murem podzielony
z wiadomości na o2, mozesz obejrzeć filmik

z o2

nie pytam się po to, żeby to oglądać, tylko taki z tego wniosek, że skoro to w polskich mediach było, to niech sie lepiej dziennikarzyny zajmą takimi ekscesami z polskiego podwórka

Gość a co w Polsce niby lepiej
?? U mnie około dwa tygodnie temu troje nastolatków (2 x15 i 1 x 16 lat) uprowadziło sprzedawcę telefonów komórkowych, pobili go, wsadzili do bagażnika auta i okradli. Daleko szukać nie trzeba, wystarczy rozejrzeć się po swoim podwórku jacy to wspaniali Polacy wyrastają :o Tu jest link do tej wiadomości jeśli nie wierzycie: http://uwaga.onet.pl/1480270,archiwum.html

ale nie aż tak jak w usa, u nas póki co słyszałam o jednej tragedi na uniwersytecie a w usa w ciągu ostatniego pół roku chyba ze 3

w polsce też nie jest jakoś super , ale nie az tak

beznadziejene tłumaczenie ile uniwerków jest tu a ile tu. fakt pozostaje faktem

Pierniczycie. Tak to Polaczkowie lecą za Ameryką jak pies za samochodem, bo oni mają dużo szmalu, władza "nawiązuje bliskie stosunki" z ich rządem (wiadomo jakie), a jak jest jakiś objaw głupoty tego narodu, to robicie wielkie halo :O Chcecie wolności, tolerancyjności i odrzucenia stereotypów? No to tolerujcie agresję i ciążę wśród dzieci, tak samo jak zessaną z Ameryki anoreksję, MTV i propagandę. :O

Gość mikah
Bylam au-pair w Stanach i amerykanskie nastolatki roznia sie baaaaardzo od polskich. Im wiecej kasy, tym bardziej porabane.

dokładnie, te dzieciaki w ameryce to wytwór ambicji ich rodziców którzy zamiast wychowywać siedzą w pracy. a względy dzieci zaskarbiają kasa

Gość to ..patrzy sie...
Polskie nastolatki nie lepsze cięgle się słyszy o nagraniach na tel..ipt... w mojeje szkole to codziennie ktoś się bije i to dziewczyny..ostatnio taka jedna miałą cos do mojej koleżanki bo ta się na nią popatrzyła..czicie bo się na iną popatrzyła...

Mówię o zaniku zasad moralnych w Polsce, co kryje się pod hasłem "tolerancji". Już dorasta i u Nas takie pokolenie :D zamerykanizowane :p

u nas, na własnym podwórku na pewno też mają miejsce takie ekscesy, ale nasze dzieciaki, sa na tyle \"inteligentniejsze\", że nie wrzucają nagrań swoich przestępstw do internetu :D