Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umre.

za 2 tygodnie mam wystepowac

Polecane posty

Gość umre.

na wielkiej sali, gdzie beda wszystkie klasy 3 z mojego liceum :O nasza klasa ma ich zegnac. Ale chodzi o to, ze ja sie bardzo stresuje :O jak mam cos opowiedziec przy calej klasie to juz mam stracha i jestem czerwona a co dopiero przy takiej ''publicznosci'' ?!??! co ja mam robic? bozeee :( :( :(

Gość umre.
a tam :O

Gość weź zjedz clonazepam

Gość strzel sobie setke albo dwie

Gość rumbrimbrum
tez kiedys wystepowalam w takim czyms. miaam wiersz powiedziec. nigdy sie nie mylilam, nie zapominalam, az tu nagle mowie wierszyk i klops, zapomnialam:) wszyscy zaczeli bic mi brawo, a byla to szkola, gdzie faceci stanowili 80%. myslalam na scenie, ze sie zapadne pod ziemie, ale jak sie pozniej okazalo bylam bylo to sympatycznie odebrane przez chlopcow. haha. pamietaj, ze nawet jak sie pomylisz, jest wyjscie. usmiech, usmiech i pogoda ducha.:)

Gość umre.
ok, ale ja sie tym tak stresuje :( a najgorsze jest to ze mam wyjsc z moja kumpela z ktora siedze w lawce a my jak tam razem wyjdziemy to moze sie to skonczyc katastrofa :P zaczniemy sie smiac i koniec. moze zrezygnowac? namowie moja wychowawczynie ze nie chce

Gość rumbrimbrum
eeetam, dasz rade, stres to normalne. podejdz do tego na luzie. jak sie rozesmiejsz z kumpela to trudno. cos sie bedzie dziac ciekawego. nie bierz tego na powaznie. trzymam kciuki:)

Gość umre.
dziekuje za pocieszenie :)

Gość Słuchaj no ja mam też stresa
bo czeka mnie mój własny ślub :P Obejrzyj sobie ten filmik http://pl.youtube.com/watch?v=zZ-Rydhk9Xc kiedy się stresuję to go oglądam i uspokajam się myślą że zdarza się że nawet znani aktorzy mają podobny problem :P

jesli sie roześmiejesz i przerwie wierszyk w połowieto zostaniesz lepiej odebrana przez swoja publiczność niż jakbys go wyrecytowała do końca wierz mi, najgorsze we wszelkich pożegnaniach jest ślęczenie na nudnej akademii