Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haloalohahalo

1400 za sesje...duzo malo jak to widzicie?

Polecane posty

Gość haloalohahalo

sesja, czyli kosciol,wesele do oczepin, przygotowania, no i sesja zaplanowana w plenerze..1400? duzo, malo?

Gość placilam polowe
tylko ze fotograf byl na sali weselnej godzine, porobil fotki grupowe a tak wszystko to samo

nie wydaje mi sie zeby bylo to duzo jesli dobry fotograf ...sa tacy co biora i ponad 2000..wiec nie jest to cena wysoka..my placimy 1300 zl plener ..fotoreportaz ze slubu przygotowan i wesela do godziny 2 w nocy

Gość MARCUS
Jezeli w tej cenie otrzymasz płytę dvd ze zdjęciami w pełnej rozdzielczości od przygotowań, przez kościół, plener i wesele w ilości np. 500szt plus album z odbitkami w ilości 50-100szt to jest Bardzo MAŁO!!! W sumie jezeli fotograf zrobi Tobie zdjęcia w albumie np ze skóry EKO to bierz w ciemno w tej cenie. Zazwyczaj średnia cena na Śląsku za usługę zależności od fotografa wynosi od 1.500zł do 3.000zł a nawet znam takich co biorą od 3.500zł za zdjecia. Jezeli podobają się Tobie zdjęcia to w cenie 1.400zł warto skorzystać z tej usługi. Pzdr MARCUS .

Ja płaciłam 1000zł (fotograf dopiero zaczynał działalność \"weselną\" i zamówiliśmy go 8 miesięcy wczesniej). Mieliśmy sesję z przygotowań (czesanie, ubieranie itp), ślub, fotoreportaż ze ślubu do ok 2 w nocy, plener w inny dzień (Kołobrzeg - mielno, Gąski Latarnia, plaża w Sarbinowie, sesja z końmi w Ustroniu - Erania, zdjęcia z krową na łące, itp. ). Plener trwał ok 5 godzin. W sumie mam zdjęć ok 500 nagranych na płycie. Moja siostra po obejrzeniu moich zdjeć zamówiła tego samego fotografa (bardzo profesjonalny) i teraz płaci ok 2500zł. Ale za te zdjęcia jakie nam zrobił dałabym nawet tyle pieniędzy. jeśli ktoś chce mogę podać stronkę www. Dodam, że ja brałam ślub w Sarbinowie nad morzem a moja siostra będzie mieć ślub w Kielcach (obydwie jesteśmy z Kielc) i nie ma problemu z przyjazdem. Uważam że 1400 zł to jest kwota którą spokojnie można zapłacić :-)

ja place 2500 za 120 zdjec (przygotowania,slub,plener) i cala reszta obrobiona na plytkach. wybralam zdjecia u profesjonalisty a rezygnuje z filmu

po prostu Julka Ja również zrezygnowałam z filmu na rzecz zdjęć. O wiele fajnie ogląda sie zdjęcia :-) Nawet w wolnej chwili siedząc przy komputerze lubie sobie pooglądać a film ze ślubu a tym bardziej z wesela... no cóż - nie lubie.