Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mistyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

przebarwienia po tradziku HELP rady, metody

Polecane posty

Macie jakis sprawdzony sposób na przebarwienia po trądziku? Wogóle zastanawiam sie bo jak przejade dłonia po policzkach to mam dosc gladką cere ale te plamy czerwone czy to wlasnie sa plamy po tradziku? troche chropowate w niektórych miejscach jest ale przewaznie te plamy tak okropnie wygladające.... Macie jakis sprawdzony specyfik/ metode na przebarwienia? Po czym najszybciej schodzi? Prosze o pomoc bo 10 czerwca mam komers.

up

Gość biedorna
Nie chce cie martwić ale do czerwca to sie ich na pewno nie pozbędziesz;) Niestety one schodza nawet latami. Jakie pmaści? Cepan, tointex, acne-derm, skinoren, jednak przy rych maściach dłuuugo sie czeka na rezultaty. Najszybciej efekty widac po peelingach chemicznych albo po laserze. Ja zrobiłam 4 peelingi chemiczne 70% i...blizn sie nie pozbyłam. Nie chce zaraz pisać, jak duzo ludzi, ze te peelingi nie działają. Blizny owszem rozjasniły sie, skóra wygładziła. Jakbym tak zrobiła jeszcze z 4 albo 5 to moze by było fajniej, ale ine mam kasy tyle, poza tym lato idzie, wiec sie boje o skóre;)

Gość maseczka aspirynowa
Po przeps odsyłam do wyszukiwarki ;)

Gość slyszalam ze kwas migdalowy
jest super. mozna zrobic samemu tonik z tego kwasu. skladniki mozna kupic w sklepie internetowym. wlasnie zakupilam, paczka juz przyszla i jutro sie zabieram za robienie toniku. podobno efekty widac szybko. i mozna po nim na slonce wylazic bo po innych kwasach nie mozna. kupowalam tu; www.mazidla.com

Gość sara19
Mi pomógł wyżej wymieniony skinoren, ale trochę to trwało za nim przebarwienia ustąpiły, ale to co jest jeszcze dobre odnośnie tego preparatu to to że można go stosować przy słonecznej pogodzie i nie ma problemów