Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowany____

Czy jako chrzestny powinienem pojsc na Komunie do chrzesniaka

Polecane posty

Gość niezdecydowany____

W sumie nie pojde - 2000 km ode mnie

Gość skoro sie opamietal
moj przyjechal dwa razy, raz przed komunia bo mial w tym czasie pracowac na drugim koncu swiata, a pozniej na sama komunie bo dal jednak rade. tak wiec dlaczego nie?

Gość lallallalalala
oczywiśćie,że tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wg mnie bycie ojcem chrzestnym zobowiązuje. po co się kiedyś zgadzałeś, skoro teraz nie chcesz jechać? ja rozumiem, że to kawał drogi, ale myślę że powinieneś jechać. no chyba że nie masz forsy na taki wyjazd.

Gość hjjjkoooppp
ile jest km z toronto do krakowa? bo moja chrzestna właśnie tyle przebyła żeby przyjechać na moja komunie

Mój chrzestny na moją komunię nie przyjechał z zagranicy i nie zrobiło to na mnie żadnego wrażenia. W sumie nikt od niego nie oczekiwał, że przyjedzie. Prezent przesłał pocztą:)

Gość autor tematu
W sumie bym pojechal tam dla dziecka, ale jego matka jest bardzo, bardzo wredna. Zrobila jelenia z ojca dziecka, w ogole przez nia pogorszyly sie strasznie stosunki w rodzinie. Jego matka jest totalnie nie w porzadku. Prawdopodobnie i tak nastawi dzieciaka przeciwko mnie. Poza tym ta uroczystosc bylaby taka sztuczna - wscyscy udawaliby dobra mine do zlej gry. Bilety sa juz drogie. Juz lepiej za ta kase z biletow kupic jakis prezent i dac pozniej ( w wakacje ). Ale i tak nic drogiego nie mam zamiaru kupowac. W ogole co mozna na komunie kupic. Sadze ze beda mi wypominac to wiele razy ze nie pojade na Komunie. Tak poza tym ostatnio dostalem prezent od chrzestnych na komunie. Rodziny sie nie wybiera. To chodzi o ta wredna matke.