Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nathi

pierwsza pigulka gdy nie ma sie okresu

Polecane posty

Gość nathi

hej mam pytanie bo nie chce sobie zaszkodzic a poniewaz mieszkam w holandii to z pojsciem do ginekologa jest za duzo zamieszania... zaczne od poczatku...nie mialam okresu przez 5 miesiecy poszlam w koncu do lekarza zrobil mi badania i okazalo sie ze mam za duzo testosteronu i to jest powodem i poradzil ze najlepiej brac znowu tabletki(bralam wczesniej przez rok) jak bylam u niego ostatni raz to jakims cudem mialam wtedy wlasnie okres -koncowke...i powiedzial ze w takim razie moge wziasc od razu pierwsza jesszcze tego samego dnia ale nie wzielam i w tym momencie chcialabym juz wziasc ale nie wiem czy moge wziasc tak po prostu czy czekac na nastepny okres z tym ze to moze potrwac kolejne 5 miesiecy a tyle czekac nie chce....czy ktoras z was miala taka sytuacje?

nie wiem czy o to dokładnie Ci chodzi, ale zaszkodzic sobie nie zaszkodzisz jak wexmiesz teraz. Jest jedno ale...jeżeli dodtakowo oprócz leczniczego działania chcesz otrzymać działanie antykoncepcyjne to musisz odczekac przynajmniej 7 dni a najlepiej całe pierwsze opakowanie do 100% pewności że tabletki działają anty.