Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Dlaczego tak dużo dziewczyn

Polecane posty

To Wam się tak wydaje że ubranie moze zdziałać cuda. Faceci nie patrza tak na ubranie a ogólnie na sylwetkę. Ładna dziewczyna jeśli nawet jest sprzataczką i ubrana w odziez roboczą to wydaje się pociągająca,podobnia ta która pakuje zabawki w fabryce

Andrzej--> mylisz się..i to bardzo...oczywiście że higiena jest bardzo ważna ale ubranie jest tez ważne,bardzo ważne...ciuchy nie muszą być firmowe czy bardzo drogie aby były fajne...i uwierz że gdyby ta sama nieatrakcyjna dziewczyna była ładnie ubrana wydawałaby się atrakcyjniejsza..tak samo jest z facetami....no ale ty oczywiście znowu mósisz być najmądrzejszy i wszystkowiedzący :O

ja nie patrze na to czy facet nosi drogie ciuchy czy tanie ale na to jak je nosi tz.czy ma jakis swoj styl,czy jedno do drugiego pasuje jak dla mnie SAKARPETY I SANDALY to wiocha na maksa

Gość sandaly powinno się ubierać
na gołe stopy a nie do skarpet:PA jak jeszcze do tego "super zestawu"facet ubiera krótkie spodenki to :o😭

Gość sandaly powinno się ubierać
to samo jak kobieta ubiera skarpetki do sandałów:o

a właśnie że jesteś głupio mądry...zawsze chcesz mieć rację i zawsze uważasz że wszystko wiesz lepiej...i nie chodzi tu tylko o ten topik ale o inne także....

nie prawda ze jak ladna dzieczyna bedzie chodzic w np.stroju sprzataczi to bedzie sie podobac tak samo jak ladnie ubrana. sama wiem to po sobie:) jak sie ladniej ubiore i pomaluje do szkoly to slysze wiecej komplementow niz gdy rano zaspie i szybko w cokolwiek sie ubiore i szybko uczesze:P to samo jest z facetami.

Niedawno krązyła tu faotka DElicious oczywiscie wiele tutejszych ekspertek osądziło że jest brzydka jak noc a przecięz jestem pewienm że większość facetów w tym ja uzna ja za bardzo piękną dziewczynę i wcale nie obchodził mnie jej ubiór ]Dla mnie kobiety mogą z niego zrezygnowac:P

aka nOsek:mam swoje zdanie i bronię go. a o jakie inne rzeczy Ci chodzi?? Ja akurat wolę naturalne dziewczyny, zbyt obfity makijaż nic nie daje, mozę odniesc nawet efekt przeciwny do zamierzonego

Gość niestety większość facetów
ocenia kobietę po ubiorze :oWięc Andrzej jesteś chlubnym wyjątkiem;)Fajnie gdyby takich facetów jak Ty było więcej...