Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Andrzej z Aleksandrowa

Dlaczego tak dużo dziewczyn

Polecane posty

to straszne hipokrytki??? twierdzą że uroda nie ma znaczenia a skręslą faceta za ubior?? Ja nigdy nie patrzę na dziewczynę przez pryzmat najlepszych ciuchów bo wiem że wiele osób mozę nie ma kasy, po drugie jesli jest ładna nie potrzebuje wystrzałowych ciuchów,dziwi mnie że ktoś ocenia człowieka na podstawie tego ile złota nosi na klacie albo jakim samochodem jeżdzi.

Gość swqwqwq
spierdalaj jełopie bo aż sie wzruszyłam

Gość Evangeline
Chyba przesadzasz?

Gość ayre
ja skreśliłam faceta za brak zęba, dokłądniej za brak górnej dwójki. Po prostu się zachowywał jakby to była normalna rzecz nie miec zeba z przodu. Poza tym super gościu. czy jestem świnia..? Jakoś się nie czuję świnią. Sorry.

spójrz na topik :jakiego ubioru nie akceptujecie u faceta że dziewczyny w Biłgoraju takie są to się nie dziwię bo to głęboka prowincja a podłozę jest kamieniste ale inne tez to wykazują??

zależy jaki to ubiór. Mozna się ładnie i tanio ubrac, ubranie nie musi kosztowac majątku. Ja ubieram sie w miare tanio i dobrze wyglądam. Musisz wiedziec w czym Ci Andrzej jest do twarzy;) Co Ci pasuje🖐️

Gość zbanujcie tego kretyna
bo się rzygać chce od jego pedalskich wynurzeń :O

wiesz co Andrzej nudny się robisz z tymi wszystkimi swoimi topikami w tym samym stylu...ciągle tylko topiki:dlaczego dziewczyny nie lubią oczytanych?...dlaczego skreślają nieatrakcyjnych?.....nie dziwię się że nie masz dziewczyny bo po pierwsze sam powiedziałeś że jesteś brzydki...a po drugie jesteś cholernie nudny..no sorry ale to prawda...i to że nie masz dziewczyny to podejrzewam nie wina twojej urody a tego że jesteś monotematycznym nudziarzem

Co ma uroda do stroju? Uroda to twarz, ciuchy to inna kwestia :D Strój dużo mówi o człowieku, w przeciwieństwie do twarzy (pomijając minę:P). Strój świadczy też o dbaniu o siebie :P o wyczuciu :p

Niedawno był tu topik:czy pokachałabyś faceta na wózku oczywiscie większość kafeteriuszek chóralnie odpowiedziałą tak a jak jest topik o ubraniu to juz co innego??? przecież w porównaniu do powaznego kalectwa to sa pierdoły nie mające żadnego znaczenia:O pokolenie JP II

Gość alabama36
mogłabym zadać to samo pytanie facetom :) ale nie zadam, bo nie jestem hipokrytką i nie oceniam ludzi po wyglądzie ani po stylu ubierania:) więc trudno mi odpowiedzieć na twoje pytanie:)

Ale tu nie chodzi o mnie Tylko o Was skad wiesz jaki jestem?? Wy powiedziałyscie że jestem brzydki,dziewczyny mi to mówią ,pewnie coś w tym jest nie w tym rzecz Ciuchy nikogo ładnym nie zrobią.oczywiscie,Dziwi mnie tylko że dla dziewczyn to jest wyznacznikiem człowieka jako takiego.

Gość Evangeline
Andrzej jezeli facet z ktorym ide jest ubrany w dresik we wszystkie kolory teczy+reklamowka to jest to obciach

Gość Evangeline
jak chce ogladac klauny to ide do cyrku Nie umiem powaznie traktowac faceta ktory jest brudasem albo ubrany jak pajac

a właśnie że ciuchy bardzo dużo robią...nie znasz się to się nie wypowiadaj...ładne ciuchy mogą staaasznie zmienić nawet brzydką osobę...

no sorryale troche przesadzasz ...aczkolwiek ubior mowi cos o czlwoieku ,tak mi sie wydaje przynajmniej... Ostatnio bylam na randce i facet przyszedl w spodniach na kant a do tego oblesmy wiochemński sweterek no wstyd sie pokazac z takim na ulicy ,nie mowie ze kazdy ma byc ubrany w super wystrzalowe ciuchy ale dobry smak powinno sie zachowac :) Tak jak faceci zwracaja uwage na tylek,piersi dziecwzyn tzn ogolnie na urode tak i my mamy swoje wymagania czy to odnosnie ubiory ,wygladu czy tez zawartosci portfela ,kazdy kto co lubi i nie ma co sie uzalac i wnikac w to ,tak jest i koniec !!! :P

Andrzej, nie odpowiesz mi pewnie i tak, ale co tam :D Pewne subkultury utrzymują sie do 30, nawet dłużej. DA się dowiedzieć trochę o człowieku, patrząc na to, co zakłada. Jeśli ktoś zupełnie w zupie ma to, że skarpety do sandałów źle wyglądają, to znaczy, że może ignorować inne zasady np. estetyczne. Po sweterkach łatwo można poznać mamisynków. Po obcisłych koszulach w "rzucających się w oczy" kolorach pewnego, może nawet za bardzo faceta. Na twarz człowiek nie ma większego wpływu, więc po tym nie można oceniać, ale po ubiorze, jego czystości i dobrania - tak.

Gość Ogier number one
ugaa bugaa ja was tu zaraz zrucham uga buha heee

taa dres a do tego sandały i skarpety....albo spodnie na kant i adidasy...widziałam już takich ''cudaków'' :D

Gość Evangeline
kurcze Persymono masz racje z tymi seterkami i maminsynkami:-D

ale powiedziałabyś do takiego że śmiesznie wygląda to się jeszcze zdziwi:'' no co przecież mam eleganckie spodnie'' a że te adidasy pasują do tego jak do świni siodło to nie widzi :D:P

Gość Evangeline
Andrzej przykro mi z powodu tej dziewczyny ale wracajac do tematu, facetom jest moim zdaniem prosciej sie ubrac niz babce i wygladac na dobrze ubranego przy tym

Gość Evangeline
a swoja droga co ma piernik do wiatraka ze piszesz o tej dziewczynie z patologicznych?