Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karisma

a jak urodzi się chore??

Polecane posty

Gość Karisma

Witam dziewczyny! Czy nie bałyście się tego, że wasze dziecko urodzi się chore\uposledzone i do końca zycia będziecie cierpiec razem z nim, nie bedziecie mieć czasu na nic tylko ciągła opieka itp? Nie bałyscie się? Ja się boje okropnie chociaż w ciazy nie jestem ale planujemy. Przecież zdaża się, że zdrowym ludziom rodzi się bardzo chore dziecko i wtedy to jakby koniec zycia. Nie piszcie, że i tak sie kocha- pewnie psiaka bez nóg też się kocha i opiekuje nim ale jakie to trudne a co dopiero z dzieckiem - to tak jak rosyjska ruletka - może trafic każdego - strasznie się boje czy nie trafi na mnie :(

Gość vinca
wiem co czujesz bo też sie okropnie bałam,pewnie jak każda przyszła mama!! bałam się, że trudno mi będzie znieść myśl, że moje maleństwo się męczy, że nie potrafię mu pomóc!! odetchnęłam po pierwszych badaniach krwi wykluczających zespół downa i po usg gdzie lekarka stwierdziła, że maleństwo rozwija się prawidłowo i wszystko w normie!! nie zadręczaj się!! bo jeśli bedziesz w ciąży to możesz tym zaszkodzić dziecku!! będzie dobrze!! zobaczysz:) moja Hania skończyła właśnie 4 miesiące i jest najsłodszym maleństwem na świecie!! :) :) :) POWODZENIA!! :)

Gość a ja też chcę być mamą
Nie myśl o tym! Ja też chciałabym już mieć dzieciaka, mam już 26 lat, a nawet chłopaka nie mam ..... Trzeba tylko pamiętać o regularnych badaniach i już. Ale nie będę udawać Matki Teresy, jeśli dowiedziałabym się że coś jest nie tak .... usunęłabym bez namysłu. Ja też chcę żyć..niestety altruistką się nie urodziłam. Pozdrawiam i życzę powodzonka :) Właśnie wróciłam z imprezy i jestem pijana,a jutro do pracy!!!

Gość sama jesteś chora

Gość To adoptuj sobie egoistko

Gość to nie idż do łóżka z facetem