Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrowie cały rok

Dlaczego w zimie o siebie nie dbacie ?

Polecane posty

Gość zdrowie cały rok

tylko teraz mnie zasypują setki reklam, środków na cellulit, odchudzanie itd....dba się cały rok !!! a nie wtedy gdy trzeba coś pokazać..... W sklepach coraz większe rozmiarówki, młode zamaist schudnąć to wydają kase na ciuchy, solarium itd i myślą, że to załatwi sprawę...

ja dbam o siebie cały rok ;) i wcale nie uważam, że ciuchy i solarium rozwiążą sprawę nadmiernych kilogramów :D

Gość zdrowie cały rok
z wszystkich sklepów kosmetycznych dostaje ulotki i na pierwszej stronie coś na cellulit, łatwe odchudzanie, włączam telewizor reklamy tego samego, wchodze na kafe i co zastaje ???

Gość dejot
jak się je normalnie to się nie tyje......

Gość dejot
przy normalnym odżywianiu nie ma problemu, bo organizm i tak więcej energii zużywa na ogrzanie organizmu....trzeba spojrzeć prawdzie w oczy..... zimą wpieprzacie słodkie i wam dupy rosną...

ale jeśli komuś samoistnie te kg też spadają na wiosnę, to chyba problemu nie ma..? ja mam podobne wrażenie co Autorka. jest kwiecień, znów ze sklepów w zasaraszającym tempie znikają kremy antycellulitowe itp ;) a na kafe powstają topiki "jak schudnąć w miesiąc 15kg" i "100 brzuszków dziennie - po ilu dniach będę miała płaski brzuch" :D

Gość valerian
słodycze tylko ??? patrz ile na imprezach alkoholu piją ! do tego fajki a po imprezie na kebaba ! kiedyś ciuchy o rozmiarze 40 to były rzadkie jak nie wiem teraz każda kolekcja ma minimum 40 rozmiar

Gość dejot
ale to i tak widać czy ciało jest odchudzone na szybcika.... jeden dotyk i wiem czy dziewczyna regularnie dba o siebie czy miesiąc jadła sałate , niszcząc przy tym swój organizm...

Gość dejot
atak na szczupłe dziewczyny jednak potwierdza twoje kompleksy na tle wagi , teraz jak jesteś młoda może tak nie tyjesz koło 30 jak ci metabolizm zwolni to ci się oczy otworzą, a nawyków żywieniowych nie jest tak łatwo zmienić....skąd wiem po dotyku ? bo 5 lat uprawiałem wioślarstwo i miałem do czynienia z naprawde wysportowanymi i zadbanymi ciałami..... Boli, że kremy pewnych rzeczy nie ukryją ?

Gość zdrowie cały rok
to co zimą zębów niech też nei myje bo chłopaka nie ma ? co to za wyznacznik dbania o siebie jak ma się lub nie ma chłopaka...mój dziadek już ledwo żyje ciężko choruje ma parkinsona ale CODZIENNIE się goli na twarzy...wstyd kobiety

Eee tam, ludzie zawsze lubili sobie pojesc, tylko teraz jedzenie jest coraz bardziej chemiczne, pelne niezdrowych tluszczy i tych roznych E. A to, ze na wiosne dziewczyny chca schudnac to raczej nie efekt tego, ze tak sie zapuscily w zime, tylko tego, ze trzeba bedzie zrzucac ciuszki. Zreszta tak samo namietnie odchudzaja sie przed sylwestrem, studniowka, powrotem do szkoly jak i weselem kuzynki. Ja tam zawsze dbam o siebie tak samo: mydlo i krem nivea :P Nie zauwazylam zeby z braku cotygodniowych peelingow moja skora czyms zarosla :D

Gość dejot
tak na marginesie to tyje się od węglowodanów a nie tłuszczy......... stąd tak nikłe efekty waszego odchudzania....nie jecie tłustego ale wpieprzacie białe pieczywo, makaron, ryż, ziemniaki.....

Gość baltic seee
no właśnie wszyscy chcą aby wszystko łatwo przychodziło...nie ma tak...albo dbasz cały rok albo sobie daruj..... Ostatnio byłam wyjątkowo na kebabie w Sfinxie...laski tam jadły tyle samo co 100 kilowe chłopy !

Gość Kuraiko - ale masz
brzydkiego chłopaka!

jak jadałam w sphinxie to zostawiałam pół talerza jedzenia i kelnerzy zarzucali mnie pytaniami czy mi nie smakowało:) to zaczełam zamawiac porcje dla dzieci:) mysle, ze kobiety dbaja o siebie cały rok, tylko na wiosne jest wiekszy boom na wszelkie ulepszacze i upiekniacze, bo wtedy wiecej sie pokazje a nie chowa pod płaszczem:)