Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaSobieJednaJużNieZsieci

daję sobie spokój z randkami/ znajomościami zawieranym przez internet...........

Polecane posty

Gość Ju...
A moze, że jest dziewicą?:P

\"Jak ktoś jest normalny to nie szuka w necie. To miejsce dobre dla nieudaczników, brzydali i kaszalotów Jak z czlowiekiem jest wszystko w porzadku to nie posuwa sie do takich krokow bo szukanie w necie to czysta desperacja\" no więc przekomiczne, gdybym powiedziała, że ty nawet w rzeczywistosci wirtualnej nie potrafisz sie odnaleźć, bo brak pomysłu i oryginalności wynikające z twojego nicka ewidentnie o tym świadczą, a swoją rzeczywistość ograniczasz do jednego partnera/ki z którym/ą bara bara tylko po slubie i do znajomych owego/owej bo swoich nie masz z powodu swoich ograniczeń to mam rację?:D

Po kilku nieudanych próbach, doszedłem do wniosku, że konieczna jest zmiana taktyki. Musze zacząć kłamać w necie, a konkretnie mam zamiar przesyłać nie swoje zdjęcie. Liczę na to, że uda się wytworzyć więź emocjonalną, która będzie na tyle silna, iż ujawnienie prawdziwej fotki na dalszym etapie znajomości spowoduje mniej strat. Dodatkowo zaatakują ją wtedy, grając na ambicji, że jeśli odrzuci mnie z powodu wyglądu to okaże się powierzchowna :P

Gość Ju...
Brzydall, to nie wysyłaj zdjęcia w ogóle. Po co? Czy kobiety proszą o zdjęcia mężczyzn, z którymi mają się spotkać?

brzydall...kombinujesz i kombinujesz...skorzystaj z gabinetu zabiegów estetycznych i po sprawie:D

Nie swojej wagi:O Nie wiem co mi odpierdoliło i wysłałam nie swoje zdjęcie twarzy (na telefon wysłałam prawdziwe w bieliźnie ale nie było widać mojej buźki)Dla mnie był cwaniaczkiem,który wybrzydza siedząc przed kompem.Robiłam sobie z Niego jaja,udawadniałam Mu ze jest nie taki fajny jak Mu sie zdaje.Wkreciłam sie jak cholera.Przyznałam sie do kłamstwa,a On sie tak wkur....ze juz nic ode mnie nie chciał.Nie wiem dlaczego tak zrobiłam.Jestem ładna wiec spokojnie mogłam nie kłamać.Straciłam szanse na związek lub na fajną znajomość.

"Czy kobiety proszą o zdjęcia mężczyzn, z którymi mają się spotkać?" no jasne, że tak :D

"Kiedy juz ktos przejdzie przez ich sito, umawiaja sie na randke i tam zaczyna sie juz pełna lustracja.... kazdy ruch o czyms swiadczy, chrząknięcie to czytelny znak a mrugnięcie okiem jest jak biografia randkowicza, z ktorym sie spotkały..."- komiczne ich frustracja wynika stąd, że nikt się z nimi umówić nie chce...bo kto normalny by chciał?:D

"On sie tak wkur....ze juz nic ode mnie nie chciał.Nie wiem dlaczego tak zrobiłam.Jestem ładna wiec spokojnie mogłam nie kłamać.Straciłam szanse na związek lub na fajną znajomość." spokojnie - widac nie byl wcale taki fajny... ja bym to potraktował jako dowcip i w ogole olał jakies nerwy... o ile nie byłabys kaszlotem oczywiscie

Gość czytajac
czytajac od dluzszego czasu wypowiedzi komiczne zastanwiam sie co facet robi na kobiecym forum i jaki ma w tym cel lub raczej jaki ma problem tym bardziej ze jego wypowiedzi sa w wiekszosci idiotyczne

Gość Ju...
komiczne --> a co Ty, kobieta?:P takie nicki są super --> daj spokój, jakiś frajer a w dodatku sztywniak, który nie zna się na żartach.:o Żadna strata.:D

Zadziorna nie komentowalam "komicznego" tylko osobe o mało oryginalnym bo zwalonym od tegoz nicku "przekomiczne":/

Gość Ju...
Eee, a może niektórzy są wybredni, bo mogą.:P

"komiczne --> a co Ty, kobieta" nie, ale wiem czego chciały zawsze... Ps to jest forum uczuciowe nie forum kobiece :) chyba, że per analogiam mam wywnioskować, że mężczyźni to bezduszne bestie :P

Gość Ju...
Portale sa o tyle fajne, że ludzi zazwyczaj piszą wprost, czego oczekuja poi znajomości.:P Ale najbardziej rozbawiają mnie teksty typu: "umów się ze mną, warto". Ciekawe, skąd wie, ze warto.:P

Gość drogi brzydallku
źle kombinujesz:D

komiczne--->na prawdę byś to olał?Chciałam Mu wysłać prawdziwe,ale On juz nie miał ochoty mnie widzieć.Był w moim mieście,ale sie ze mną nie zobaczył.Zmienił nr tel wszystko😭😭Dlatego jak mówicie o zdjeciu to mi sie od razu to przypomina.

Gość drogi brzydallku
:D Twoja strategia jest fatalna:D byłam w takiej sytuacji -wierz mi, więź powstała niesamowita, nie wiedziałam ze przez net tak można, zdjęcia dostałam bardzo szybko, ale to, co zobaczyła na żywo wcale ich nie przypominała:o szok był tak duży(oj duuuuży:o ) że znajomość tego nie przetrwała