Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaSobieJednaJużNieZsieci

daję sobie spokój z randkami/ znajomościami zawieranym przez internet...........

Polecane posty

"dlaczego kobiety chcą ode mnie tylko seksu a nikt nie patrzy na moje wnętrze" musialbym załozyc ten temat pod innym nickiem, bo pod tym zaraz by mnie oskarzyli o domagania sie praktyk analnych (stosowanych na mojej skromnej osobie) od kobiety :P:P - to wnętrze jest bardzo dwuznaczne

Tak na kafe.Nie dość tego,pisze teraz z innym.Jest z mojego miasta,wiec na pewno sie spotkamy.Na samym juz początku napisałam Mu jak zrobiłam w balona pana x:O Nie starałam sie być inteligentna tylko normalna(na miare moich mozliwości)Zapytałam o zawód--jest lekarzem:O Myslałam ze zemdleje.Dalej do mnie pisze i chce sie spotkać.

nie jest ważne czy ktoś kłamie, czy jest zakompleksiony trzeba być odważnym żeby się w ten sposób spotykać:)

Gość z sieci
komiczne - byłaby tylko jedna odpowiedź bo tylko tyle chcesz dawać,

komiczne, zawsze można sobie na profilu wrzucić zdjęcie rentgenowskie, wnętrze jak się patrzy :D

Gość z sieci
a może aż tyle,

Malaga to pewnie jedna z tych, ktore opisalem.... wszedzie widzi zboczencow i psycholi

Gość z sieci
Doprawdy - może masz racje, chciałam dobrze, komiczne to za ostry czasami, ale może tak trzeba, :)

Doprawdy--->jak to z jakiego?Jak bym wiedziała to chociaż starałabym sie zabłysnąć inteligencją :O Często słysze ze moje powodzenie nie jest zasługą wyglądu tylko charakteru.Wpadam ciągle w kłopoty.Facetów to bawi,mnie wkurza.

takie nicki- bez sensu- skoro to niebłyszczenie tak na niego podziałało- zakladam, ze pozytywnie- to błyszczenie pewnie odniosłoby skutek odwrotny:D miałaś farta:D

spotkałam się już w ten sposób i było miło lecz męszczyzni chcą tylko jednego

"Często słysze ze moje powodzenie nie jest zasługą wyglądu tylko charakteru" od facetow, ktorzy lubia dostawac cudze fotki zamiast Twoich :P

takie nicki- nie podniecaj się jednak, lekarze to jeszcze lepsi ogierzy seryjni niż adwokaci:D

Malaga, w tzw. życiu mężczyźni też chcą głównie seksu..kobiety też :D

takie nicki- a masz fotki fajnych facetów?:D popatrzyłabym chwilę na bruneta z niebieskimi oczami i przystojna facjatą:D

Faceci dziela sie na takich, ktorzy chcą sexu i na takich, ktorzy kobiete szanują i mogą poczekac, czesto bardzo długo... kobiety takie jak Malaga sa zachwycone tymi drugimi... a po 3 latach zakladaja na kafe tematy "chce mi sie ryczec, moj mąż nie chce sie ze mną kochać" :P

a ja dostałam wczoraj fotki z czasów, kiedy miałam 19 lat...kurcze, jaka byłam ...sliczna :D:D:D

Gość z sieci
Doprawdy - nie nie znamy się, a może byłoby ciekawie choć nie wiem czy nie za złośliwie, tak wywnioskowałam z wypowiedzi komiczne - ale nie chcę osądzać, może się mylę,