Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaSobieJednaJużNieZsieci

daję sobie spokój z randkami/ znajomościami zawieranym przez internet...........

Polecane posty

zwłaszcza, że tenże pan podwiesza go przez 3 tygodnie i ciagle ma niesamowite wymowki argumentujace dlaczego to tak dlugo trwa

Gość z sieci
brzydal - może i każdy kłamie, ale jak druga strona to kłamstwo wychwyci to należałoby być na tyle ok, żeby sie przyznać i obrócić w żart, ja spotkałam sie z reakcją odwrotną,

Gość Ju...
Doprawdy:D:D:D A może na oboje:D

"ale taka ostra krytyka kogoś kogo się nie zna (chyba że się mylę) to czasami wskazuje też na kompleksy, i to już jest agresja" z sieci - zauwaz schemat mojej dyskusji z tą kobietą... ja jej powiedzialem, że uznalbym jej klamstwo dotyczace fotki za żart i ze niczego zlego nie zrobila.... a ona na to odpowiedziala mi, że ze mna zrobilaby to samo bo jestem ..... (i tu lista cech negatywnych)... Ja drugiego policzka nie nadstawiam bo inni robią to za mnie lepiej (np niejaki Chrystus) i stosuje zasade wzajemnosci - agresja za agresje... Ju - no nie z kazdym, ale cel mam jeden :P

Gość z sieci
komiczne - wybacz na tyle nie analizowałam, ju - czy ja kogoś zaszufladkowałam ?

"Ju - no nie z kazdym, ale cel mam jeden"- miło spędzić czas na rozmowach o wszechświecie?:P

Gość z sieci
a tak na marginesie komiczne - co masz do Chrystusa?

"co masz do Chrystusa?" to sprawa miedzy nim a mną :P:P a serio - nic nie mam, nie przeszkadza mi

Jak komuś zależy to nie będzie zwracał uwagę na drobne szczegóły i małe kłamstewka. W sieci jak w realu - każdy zataja swoje małe grzeszki, stara się przedstawić w jak najlepszym świetle. Jeśli wytworzy się prawdziwa więź to będzie to bez znaczenia - nikt przecież nie jest doskonały :)

brzydal ale jak ty chcesz swoja twarz zataić? skorzystasz jednak z dobrodziejstw medycyny estetycznej?:D

Gość Ju...
Z sieci --> no tak, zaszufladkowałaś.:P Aż Cię zacytuję: " 11:12 z sieci no w zasadzie zmuszona jestem przyznać ci rację, z facetem który przyszedł podwieszać sufit inteligentnie się nie da " :P

Gość Ju...
Doprawdy, nie dla każdego wygląd ma znaczenie.:P A jak się cos komuś nie podoba, to ma pecha.:P

Liczę na ciekawą właściwość psychiczną kobiet czyli brak logiki i kierowanie się emocjami :P Jeżeli odpowiednio mocno ją do siebie "przywiążę" to nie będzie zwracać uwagi na wygląd :P

Gość z sieci
Ju - przyznaje zaszufladkowałam, sorry, Doprawdy - widzę że komiczne ma w tobie adwokata, tak chodziło mi o tę legendę i o nastawianie drugiego policzka,

z sieci- czasami nie mogę się powstrzymać i sie wtrącam- wiem że nieładnie ale taka już jestem impulsywna;P

Gość z sieci
Brzydal - tu nie o wygląd chodzi a o to że się kłamie, no i pewnie jak powiedziałby komiczny - nie akceptujesz do końca siebie a to zniechęca, kobiety też,

Gość z sieci
Doprawdy - wcale mi to nie przeszkadza :) może bardziej komicznemu ale z tego co widać to też nie :)

brzydal - kobiety maja bardzo rozwiniętą intuicje emocjonalną i wyczuwaja słabości znacznie lepiej niz my.. niestety... popracuj nad psychiką

Gość Ju...
Oj, Wy się nie znacie.:P Brzydall po prostu nie chce mieć kobiety i wymyśla preteksty.;) Jemu nawet jak kobieta zaproponuje randkę, to odmówi.:P

Gość z sieci
ale Ty je przytoczyłeś, w jakimś celu lub z jakiegoś powodu :)

z sieci - zacytowałem bo fajnie brzmi a poza tym lubie papieży renesansu, zwlaszcza ich

Gość z sieci
Brzydal - uważaj teraz Ty jesteś celem komicznego ;)

"Doprawdy, nie dla każdego wygląd ma znaczenie."- tak...dla tych, którzy sami niewyjściowo wygladają rzeczywiście nie liczy sie jak wygląda ktoś inny;D