Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wydaje mi się że to już czas

Mam 22 lata i chcę mieć faceta

Polecane posty

odparł stulejarz Jarek! Którego osobiście zgłosze do zbanowania z wielką przyjemnością :D Lack of Logic jedyny który potrafi chociaż kulturalnie pojechać :P:P Nie przejdzie mi TEN stan chodziło mi o to , że nie lubię rutyny np. gotowanie (fajnie od czasu do czasu wyskoczyć gdzieś na żarcie albo po prostu zamówić pizze) może faktycznie źle to ujęłam :P :) Zresztą jak napisałeś "Kogo to obchodzi"??!!!!!!!!!!!!!!!!! Jarek szkoda , że się nigdy nie poznamy... Nakurwiłabym Ci tak po mordzie , że własnymi kopytami byś sobie te resztki zębów wybił!!! dziękuję, pozdrawiam, paaaaa :D

Gość Lack of Logic jak cie to nie
obchodzi to na ch.j tu wchodzisz i w dodatku sie wypowiadasz? jarek 84 ... buahahaaha widac ze ojciec ci w dziecinstwie do wanny wchodzil!!!!!!

Bueheheee dobre :):) te resztki zębów... :D buiahahahahaaaaa jarek wypad z tego forum śmieciu!!!

Jarek kundlu ! ty nikogo nigdy nie bedziesz miał!!! już nie mówiąc o porządnej pannie która będzie ci pod ryj gotować, prać twoje zółto-brązowe gacie i jeszcze kochac sie z toba jak kocica. możesz pomarzyć cwelu! 'czarnula' witaj :)

Gość kubaaaaaaaaa
wooow ostra babeczka jestes,uwielbiam takie:classic_cool: :D

Gość 22ona22
"Nak**wiłabym Ci tak po mordzie , że własnymi kopytami byś sobie te resztki zębów wybił!!!" rzeczywiście pusta jestes 🖐️

Gość mam 22 lata i juz mam męża

Gość kubaaaaaaaaa
zaczernilam😘