Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość esds

jak oceniacie samych siebie???

Polecane posty

Gość SUPERKOBIETA
jestem SUPERKOBIETĄ :P

Gość angellaa
uważam że jestem osobą wartościowa i mam tego swiadomosc lubie siebie i akceptuje taka jaka jestem i jestem optymistka posiadam poczucie humoru:))..czasami w zyciu sa straszne tragedie ale ja wiem ze predzej czy pozniej sloneczko zaswieci:) pozdrawiam

Gość taka jakas see
realistycznie czasem pesymistycznie

Gość brrrrrr
To temat akurat dla mnie. Nie jestem zajebista, nie radzę sobie z własnymi emocjami, dzisiaj wydarłam mordę na dzieciaki , że słyszała mnie cała ulica, problemy mnie przytłaczają, mam dośc siedzenia w szpitalu, braku czasu na życie , tego, że wszyscy myślą tylko o sobie i że są fajni....a ja jestem beznadziejna bo dlatego właśnie chyba ktoś rzuca mi non stop kłody i mam to w dupie co sobie o mnie ktoś pomyśli i mdli mnie jak ktoś kocha siebie bo ja siebie niecierpie!!!!

Gość ja też nie znoszę
siebie :(

Gość teraz ja teraz ja ...
- brak mi konsekwencji i asertywności :O - wygląd ujdzie (zwłaszcza z tyłu) ;) - jedynie czym mogę się pochwalić, to posiadaniem dużej dozy optymizmu :D:D:D :classic_cool:

Gość brrrrrr
optymizm się kończy tam gdzie zaczyna się FATUM!

dla mnie nie istnieje coś takiego jak fatum ... siła sugestii czyni cuda grunt to pozytywne myślenie :classic_cool::classic_cool: :classic_cool:

i jeszcze coś .... staram się unikać ludzi, którzy mówią o sobie: beznadziejni, bezwartościowi i temu podobne bzdety, ponieważ to się udziela :(:(:(

Gość brrrrrr
szkoda, że siłą sugesti nie można uzdrawiac ludzi, przewidywac wypadki i zmieniac nastawienia ludzi do tych dotkniętych nieszczęściem. Większośc kochających siebie to ci, co robią to nie w przenośni i gdy widzą, że ktos cierpi nie ma czsu zastanowic się jak pomuc gdyż straciłby cenne minuty na wielbienie siebie....

Gość kto chce w trąbę
moją jedyną wadą jest całkowity brak wad

Ja nie kocham siebie, tylko akceptuję (a to znaczna różnica) :) Do do rozwiązywania problemów to stosuję zasadę: "umiesz liczyć, to licz na siebie" :classic_cool: Nauczyłam się nie pchać tam gdzie mnie nie potrzebują i nie wychodzić przed orkiestrę. Jeśli ktoś potrzebuje mojej pomocy, to ma mi o tym powiedzieć a nie czekać na moje domysły :O Człowiek całe życie się uczy :classic_cool:

Gość angellaa
ja siebie lubie i akceptuje i zawsze staram sie patrzec optymistycznie na zycie--- i to wlasnie daje mi sile by byc szczesliwa mimo wileu przeszkod i moje dziecko widzi szczesliwa mame to Ono tez jest radosnym dzieckiem...aha i niezgadzam sie ze ludzie ktorzy kochaja siebie niepotrafia pomagac inny i wsperac i wogole...wlsnie tacy ludzie potrafia pomagac...jak ktos siebie kocha to tez kocha innych...i stara sie byc lepszym dla innych...(niemyl zarozumialców z ludzmi ktorzy siebie akceptuja czy tez kochaja bo to roznica).

Gość angellaa
powyzszy wpis szczegolnie jest skierowany do brrrrr