Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoda352

Gdzie jechać

Polecane posty

Gość jagoda352

Pomóżcie bywalcy wczasów za granicą. Czy warto jechać do Chorwacji i w jaki rejon. A może Bułgaria? -) Byłam już kilka razy z rodzinką nad Bałtykiem i nie zawsze trafiałam w pogodę, a pieniędzy poszło od chol...ry.

Gość taka jakas see
moze jedz do czech na prage

Gość taka jakas see
moze jedz do czech na prage

Gość jagoda352
W Pradze byłam - piękna. Teraz chcę jechać na 2 tygodnie pochlapać się w ciepłym morzu.

Gość taka jakas see
egipt

Gość taka jakas see
tyle,ze kapiel w basenach

Turcja, Turcja - ja zawsze polecam Turcję :D A w jakim terminie, z dziecmi czy bez? Jaki fundusz na osobę? SAmo leniuchowanie czy jakies wycieczki na miejscu?

południe Francji albo Hiszpanii, miesiąc temu byłam na Costa Blanca, już wtedy można było sie kąpać w morzu i opalać na plaży, tak było ciepło

Gość jagoda352
Z dziećmi i mężem, ale Turcja i Grecja odpada, bo nie wsiądę do samolotu. Dojrzewam do tego (moŻe kiedyś), ale ogólnie to trochę panikara jestem. Chcemy jechać samochodem i trochę pozwiedzać na miejscu.

Gość Monika sysyki
Jesli Chorwacja to Dalmacja srodkowa i poludniowa (koniecznie Split i Dubrovnik). Polecam wybrac sie na wyspy Krk i Korcule. Zanim dojedziesz do Splitu to zatrzymaj sie w Plitvickich Jeziorach. Polecam tez po obejrzeniu Dubrovnika wyjechac do Czarnogory (to juz blisko) i zobaczyc piekne sredniowieczne miasteczka nad Boka Kotorska (fiord Adriatyku). W drodze powrotnej musisz zachaczyc o Bosnie. Taka wycieczka dostsrczy Ci niezapomnianych wrazen, podziwiac bedzisz piekno natury oraz zorganizujesz sobie lekcje historii:)

Gość hheee
na węgry!!!tanioo tam jest

Gość wakacjeeee
a ta chorwacja, bulgaria to drogo tam jest, ile kasy potrzeba ? tak na 2 osoby ? wydatki, jedzenie itp. ?

Gość Monika sysyki
To zalezy jaki chcesz apartament, i ile na benzyne przeznaczysz. Poapatrz na mapie ile to km i oblicz ile benzyny jesli jedziesz autem. Jesli nie to masz autokar ok 500 zl w 2 strony 1 osoba. W necie jest pelno ofert tanich noclegow wystarczy poszukac w miejscowosci ktora Cie interesuje.Jedzenie tez zalezy bo wiadomo, ze w restauracji w miejscowosci turystycznej bedzie drogo. W normalnym sklepie mozna kupic jedzenie za podobne ceny jak u nas. Wszytsko zalezy jak chcesz spedzic wyjazd, skromniej czy wykwintnie:)

Gość wakacjeeee
dzieki za odp. musze wlasnie sobie to wszystko obliczyc i poszukac cos w necie, :)

Gość jagoda352
Dzięki Monika za dokłady opis Chorwacji. Chyba skorzystam z podpowiedzi i właśnie tam pojedziemy. A w Bułgarii ktoś byl? Jakie warunki w hotelach, jacy ludzie i koszty. Podobnie jak w Chorawacji?

Gość jagoda352
Odświeżam temat po latach, bo zwiedziłam troszkę Chorwację w 2008 roku. Naprawdę polecam :-) W ciągu tych 2 lat ceny w Chorwacji poszŁy ostro w górę :-( Dlatego teraz jedziemy do Bułgarii, prawdę mówiąc za tydzień. Może jakieś rady? Kot z Was był?