Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mercury

KANACCA - czy ktoś zamawiał?

Polecane posty

http://kanaccasbridal.com/ Mam pytanie odnośnie sukien ślubnych i dodatków z tej strony :) Czy ktoś coś zamawiał od nich? Jaka jakość materiałów i uszycia? Czy oni naprawdę szyją wg miary którą dostaną? Jak się ma to obmierzanie do rzeczywistego rozmiaru sukienki? Ja chyba coś zamówię wcześniej nieślubnego żeby zobaczyć jak to wszystko działa a później się zastanowie nad suknią ślubną. Mają ich naprawdę sporo.

Witaj ja przez pewien czas handlowałam rzeczami z chin i jeśli myślisz o zamówieniu czegoś na ślub to zdecydowanie odradzam!!! może i szyją na zamówienie, ale to ze podasz wymiary wcale nie znaczy, że sukienkę uszyją wg Twoich wymiarów! Ich ciuchy NIGDY nie wyglądają tak jak te na zdjęciu, to są marne kopie, uszyte ze sztucznych materiałów i w bardzo kiepski sposób! Na prawdę nie warto wyrzucać 200$ w błoto. Jesli chcesz to napisz maila podeśle ci linki do innego forum, gdzie dziewczyny wypowiadają się na temat chińskich sukien - w tym także kanaki i pokaże cię fotki katalogowe i ciuchów jakie dostawałam żebyś miała rozeznanie.

Witaj ja przez pewien czas handlowałam rzeczami z chin i jeśli myślisz o zamówieniu czegoś na ślub to zdecydowanie odradzam!!! może i szyją na zamówienie, ale to ze podasz wymiary wcale nie znaczy, że sukienkę uszyją wg Twoich wymiarów! Ich ciuchy NIGDY nie wyglądają tak jak te na zdjęciu, to są marne kopie, uszyte ze sztucznych materiałów i w bardzo kiepski sposób! Na prawdę nie warto wyrzucać 200$ w błoto. Jesli chcesz to napisz maila podeśle ci linki do innego forum, gdzie dziewczyny wypowiadają się na temat chińskich sukien - w tym także kanaki i pokaże cię fotki katalogowe i ciuchów jakie dostawałam żebyś miała rozeznanie.

Gość brak weny
otóż to. Jako źródło inspracji- stronka jest jak najbardziej przydatna, jednak nie wierzę, że dobrze odszyta suknia, z przyzwoitego materiału może zmieścić się w tym przedziale cenowym. Coś mi tu nie gra.

Gość super pomysł
MERCURY WYSłAłAM CI MAILA

Gość pani od chomika
chcialabym cos tez sie dowiedziec nt

Gość ku rcze ludzie
napiszcie cos!!

Gość ja zamowilam i za 700 zl
miaam taka sama suknie jak z salonu za 5 tys!!!

Gość fotki
to pokaż nam jakieś fotki

Gość pokazcie fotki proszeeeee