Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grażżka

26 kwietnia NASZ NAJPIĘKNIEJSZY DZIEN

Polecane posty

Gość grażżka

juz nie długo mój ślub, kto jeszcze ma w tym terminie. Czy wszystko juz macie zapięte na ostatni guzik? formalności u nas zalatwione jeszcze zostało zamówienie bukiety sukiennka juz wisi sobie w domku

Gość życzę szczęścia w życiu
i pięknej pogody w dniu slubu.

Gość SYLA200
moja kolezanka bierze w tym dniu slub przesle jej link z topikiem !!! wszystkiego dobrego !

Gość grażżka
nie znasz nas wiec nie powinnas tak pisac ..............czlowieka sie ocenia znajac go choc troszeczke nie uważasz. jak narazie żyje sie teraźniejszością a takowa dla nas ............jest cudnie piekna . zazdrośnico!!!! dziekuje wszystkim za zyczonka już nie moge sie doczekac tego dnia!!!

Gość Miśia8
serdeczne życzenia trzymam kciuki

Gość ala___
hej Dziewczyny :) , również 26 kwietnia wychodzę za mąż, wszystko jeszcze raczej nie "dopięte na ostatni guzik" , ale problem tkwi w mojej sukni :/ kiedy ja kupowałam naprawdę wydawała sie śliczna , a kiedy teraz byłam na ostatniej [rzymiarce czułam się jak w koszuli nocnej :D może to chwilowe, ale beznadziejne uczucie :/ w dzien Slubu moze mi sie odmieni :) ale czy komuś tez tak sie wydaje ?? :)) a moze to syndrom Panny Mlodej ;);>

ja akurat glowy w chmurach nie mam :)) bo jestem w staly i dlugim zwiazku i dojrzelismy do tej decyzji jest przemyslana i bez watpliwosci oraz bez zadnego przymusu:) my jeszcze mieszkanie urzadzamy wiec jest kupa pracy:))jeszcze nam pare spraw zostalo ale w tym tygodniu beda dopiete:)) strsuje sie cos??? ja niby nie ale na wadze widac nie wiem czemu bo jem normalnie:))

..będzie to najtrudniejszy dzień,mam nadzieję,że dobrze zakończony.:) ...a do ali...nie przejmuj się biały kolor tylko zrobi z ciebie potężną kobietę..,no cóż takie te kolory bywają..syndromowe:) :)

Gość elżbietkaa
hej, dla mnie 26 rowniez bedzie cudnych dniem ,tylko dziewczyny tak bardzo boje sie o pogode mam nadzieje ze bedzie to sloneczny cudny wiosenny dzien (oby nie padało )

🌻 Zgadzam się, że 26 kwietnia to najpiekniejszy dzień 🌻 bo to data moich urodzin :D A na nowej drodze życia życzę Wam samych sukcesów i radosnych dni :)

Gość geocha
To tez bedzie mój dzien mam nadzieje ze pogoda dopisze

ja wczoraj bylam na probnej fryzurze i makijazu:) bardzo fajnie wyszlo a powinno byc jeszcze lepiej:))a jak tam u was przygotowania dzis jedziemy do lokalu menu ustalac:)

Gość ciekawska M
My dziś idziemy do organisty omówić wszystko co i jak beda skrzypce wiec i ten element nalezy omówic. przygotowania w toku ..............w sobote mam panienski nie wiem co i jak bo dziewczyny zrobily mi niespodzianke nie moge sie doczekac!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hihi to zycze udanej zabawy:))) podobno ma byc ladna pogoda od czwartku u nas juz jest super na poludniu Polski

Ja też 26 kwiecień i zaczynam się bardzo denerwować. W sumie to już wszystko mamy załatwione :)

Gość jaaguska
Hej dziewczyny! ja tez ma slub 26 kwietnia, w sumie to juz za tydzien :) Wszytsko zalatwione i tylko teraz czekac...Pogoda ma byc podobno ladna nawet do 22 stopni:) Ale nie zapeszam zobaczymy jak bedzie, ale napewno bedzie to piekny dzien:)

Gość uk girl
a ja mam imieniny 26 kwietnia:) wszystkim wszystkiego naj!!

Gość ciekawska M
Kochane 26 kwietnowe panny młode a wiec odliczamy za 5 dni mamy ślub!!! do kiedy chodzicie do pracy? ja ostatni dzien ide w środe

Gość grażżka
śledzicie już prognozy pogody??? oby nie było jak w ta dobote .............pogoda byla tragiczna

Gość grażżka
sobotę :)

Gość mmmmmmkkkkkkkkkkk
Też mam ślub za 5 dni i się załamałam dzisiejszymi doniesieniami pogodowymi. Ponoć ma się ochłodzić właśnie w sobotę. 13 stopni. Nie bardzo wiem co robic bo mam cienkie koronkowe bolerko. Co myślicie, jak z tą pogodą będzie?

niby mowia ze od czwartku ma juz byc ladnie ale na dlugoterminowej w sobote pare kropelek jest:(ale akurat u mnie w miescie tez niby mialo padac wedlug prognoz a bylo slicznie i slonecznie wiec juz sama nie wiem :(

Najlepsze jest to, że wczoraj w TVN - ie zapewniali, że idzie prawdziwa wiosna, że tylko dziś ma padać, a od nastęopnych dni ma być cieplutko i bezdeszczowo, a dziś w prognozie (też w TVN - ie) była całkowita zmiana frontu. Zubilewicz gadał, że o wiośnie możemy tylko marzyć, bo ma padać i być zimno i w ogóle kijowo. I bądź tu człowieku mądry i pisz wiersze. Ja myślę, że nie ma co myśleć i przejmować się na zapas. Będzie jak będzie, a i tak nic nie zmienimy. Choć przyznać trzeba, że ostatnia sobota była naprawdę paskudna. :)

Dziewczyny nie martwcie się tak. Pogody nie da się na 100% przewidzieć.... Wasz dzień, który zbliża się WIELKIMI KROKAMI i tak będzie najwspanialszy, najcudowniejszy i w ogóle naj :) pogoda nie ma szans by to zniszczyć. Czego Wam i... sobie zyczę :)

Gość ciekawska M
Właśnie zgadzam się z Toba, ale tak bardzo chcemy mieć słonko w tym naszym dniu. Przeglądałam prognozy i w jednych jest piekny sloneczny dzien a w drugich ze bedzie padac!!! Powiem wam ze pierwszy raz tak śledze prognozy i jestem w szoku nie zdawałam sobie sprawy że sa az tak duże rozbieżności, kurcze można by rzec że oni przewiduja wszystko deszcz słonce..........................zgaduja jak nic sami nie wiedza