Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cwany gapa

Dlaczego matki traktują dzieci jak swoją własność...

Polecane posty

Gość umarnelam
nie no..wczorajsza jestes jak nic :o czy ty nie widzisz roznicy pomiedzy 'obcym' 16-latkiem, ktorego tak naprawde masz gleboko w dupie, a wlasnym dzieckiem ?? oczywiscie, ze z dzieckiem trzeba rozmawiac, tlumaczyc, przebywac ale gdy gowniaz ma zly dzien i nie ma ochoty np isc do szkoly to co...mam mu powiedziec 'ok syneczku jak chcesz to nie idz nie bede cie ubezwlanowolniala:o' inna sprawa za dziecko do 18-stego roku zycia odpowiada rodzic !

Gość sledzie w smietanie
Wanda ale co to za przykład?! Powiedz matce żeby spier..... bo juz jestes dorosła i już. To zupelnie inny temat.

Gość umarnelam
wnada..wywalaj mi tu ze skrajnosciami :P wspolczuje mamy :o

Gość i jedna i druga strona ma troc
hę racji

Gość bardzo pewna siebie102
niektore matki robia z dzieci swoje wierne kopie. Takie dziecko nie ma swojej osobowosci bojest pod wplywem rodzicow.Ubrane tak jak sie mamusi podoba, je to co mamusia karze,bawi sie lalkami bo jest dziewczynka a samochodami bo chlopcem _bo nie mozna inaczej? Wiare tez im wybieraja wtedy gdy dziecko nie ma nic do powiedzenia(chrzest,1 komunia sw) I nie tylko matki czy ojcowie,ogolnie tepia osobowosc dziecka Szkola..przedszkole...przyklad: Moje dzieci pieknie rysowaly , oryginalnie dopuki nie poszly do przedszkola i tam pani 'pokazala dzieciom jak trzeba rysowac...:/.