Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana wariatka

moj maz jest taki piekny gdy spi

Polecane posty

Gość zakochana wariatka

wyglada tak cudnie, jak dzidzius, tak slodko. tak bardzo go kocham:)))

Gość taka jakas see
moj tez:) zwlaszcza jak w snie sie slini hehehe

Gość mój śpi z otwartymi
ustami :/ i niedawno zaczął chrapać - podbno wiek i tusza.... i tak go kocham

Gość zakochana wariatka
Moj maz tez czasem chrapie, ale mi to nie przeszkadza.

Gość zakochana wariatka
jak moj chrapie to go lekko potrzasam i mowie by mnie objal. wtedy przewraca sie na bok, obejmuje mnie i juz nie chrapie. podwojna korzysc:))

Gość taka jakas see
ja lubie jak on spi a ja go szturcham i pytam czy mnie kocha nie daje mu spokoju az cos przez sen gada i macha rekoma ale mam ubaw hehehe słodki dziubasek:*

Gość gyurytuytur
ja też uwielbiam patrzeć na moje kochanie, gdy śpi...wtulamy się w siebie, trzymamy za ręce, gdy śpimy...

Gość zmanierowana krytykantka
jak czytam wasze wpisy to mam wrazenie, ze jestem uposledzona w uczuciach

Gość zgda
to się ucz, zmanierowana... ;) a wracając do tematu: ja też uwielbiam patrzeć na mojego gdy śpi, chociaż jeszcze bardziej gdy już otwiera oczy :) a gdy chrapie, głaszczę go po klatce piersiowej lub skłaniam do przewrócenia na bok

Gość taka jakas see
ta a łapki w mnajty cala noc? nie daje sie wyspac

Gość eddddddddddddddddddddddddd
Ja jebie, ile Wy macie lat!!!!!!!!!

Gość zgda
w spodenki piżamowe?? ooo tak, byle jak najczęściej (chociaż często jesteśmy tak wyczerpani że w nocy moje łono i jego dłonie czy penis po prostu grzecznie i czule się przytulają :D)

Gość zgda
eddddddd, wypierdalaj, ty niedopieszczone, żałosne stworzenie (jak widzisz, swoją czułość rezerwuję dla wybranych osób, a ty nie zasługujesz na żadną, i pewnie nie dostajesz skoro tu wylewasz frustracje)

Gość zakochana wariatka
Moj spi albo w pizamie, albo w koszulce i majtkach. wtedy wyglada najcudniej, taki sexyyy:)))

oj jak ja tesknie za tym moim misiakiem i tym wpatrywaniem sie jak spi , ale jeszcze tylko miesiac :) jak wroci z morza to mu spokoju w lozku nie dam i patrzeniem i dotykaniem :P

Gość my uwielbiamy spać nago
taka bliskość wtedy. jak zaczyna mi chrapac (a chrapie nawet na boku bo ma krzywą przegrode) to przysówam się do niego, poruszam nim a on przestaje. taka słodka kruszynka jak spi. zawsze mnie obejmuje:D a jak jest chory i budzi się w nocy to marudzi strasznie, jak dziecko:D

moj tez taka maruda jak jest chory, gorzej niz dziecko :P bo nie ma sily na nic, taki niewinny z czerwonym noskiem :)

Gość zakochana wariatka
Oj jak facet jest chory to jak dziecko:)) Moj w zimie zlapal grype to tylko "kochanie boli mnie to, kochanie boli mnie tamto... a posiedz troche przy mnie, obejrzyj cos ze mna eccc" Sloddki taki lezal z zakatarzonym noskiem i cieplym czolkiem od goraczki.

Gość zgda
heh, są też złe strony spania razem... ja lubię piżamy, on nie na dodatek on, gdy tylko czuje się ciut źle, to bardzo się poci i wtedy staram się nie przykleić ;D

Gość zgda
mój gdy jest chory, jest slodki, z przyjemnością skaczę wokół niego ale i tak nie jestem w stanie być tak kochana jak on gdy ja jestem chora :)))

Gość zakochana wariatka
Moj najbardziej lubi spac w blusce pizamowej i majtkach. Tyle ze wtedy ja mam hmmm klopoty z zasnieciem bo wyglada tak super, ze mi po glowie chodza troche inne rzeczy niz spanie:)))

Gość zakochana wariatka
Jak moj jest chory tez uwielbiam byc kolo niego tylko sie smieje bo tak fajnie to wyglada jak z takiego faceta wtedy wychodzi nagle takie male niezradne dzieciatko:))))

ostatnio jak miał goraczkę, położyłam go w moim łóżku (nie jesteśmy małzeństwem i mieszkamy osobno) i chciałam isć do sklepu po jogurt bo miał ochote, to złapał mnie za ręke przytulił ją do twarzy i prosił zębym nie odchodziła i go nie zostawiała:) no sama słodych:D

Gość gdzie mi do ciebie
jedna z njaprzyjemniejszych chwil - wtulić się tyłem na łyżeczkę w ukochanego, wwiercić się tyłeczkiem w niego i poczuć że jego męskość staje na wysokosci zadania, mmmmmmmmmmm

:D kocham to:D