Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alinka77

Kacik rzucajacych palenie!!!

Polecane posty

witam serdecznie czekam na wpisy osob rzucajacych palenie, metody jakie stosujecie, by wytrwac. od kiedy nie palicie i jak to robicie ;))

ja ostatniego papierosa zapalilam 7.04, no i narazie trwam w niepaleniu. Jak to wyglada u WAS??

Gość dfasgf
ja ostatniego zapaliłam 28 msrca i juz mam 1,5 kg wiecej

wiem, z tym tez sie licze....ale mowi sie trudno.... a jak sobie radzisz? ile palilas dotychczas?

no wlasnie, ja nie palilam od 7.04 do dzis, wytrzymywalam bez plastrow. Ale dzis mnie zaczelo juz "krecic" wiec przykleilam sobie plasterek.... no i jakos czuje sie dobrze. Nie wiem czy trzeba koniecznie stosowac te plastry 10 tygodni, tak jak zalecaja??? czy mozna przestac wczesniej? pozdrawiam Alinka77

to zalezy od silnej woli.moja mama nie zastosowala sie do wskazowek i stosowala je krocej.nie pamietam ile,jak spotkam sie z Nia to dopisze tu co i jak.przybylo jej kilka kg,zle sie z tym czula i teraz nakleja sobie plastry na odchudzanie :D (tez kurcze jej pomagaja,mniej je,schudla 2 kg w tydzien)

no wlasnie, ja tez nie wiem ile mam stosowac ten krok 1 szy.Oni zalecaja 6 tyg.... ja w sumie moze nawet bym dala rade i bez plastrow, ale wzielam przykleilam plastra, zeby za bardzo nie hcodzic po scianach ;) ale mysle ze 6 tyg na tej najsilniejszej dawce, to troche za dlugo... spytaj prosze mamy ;)) i wielkie dzieki ;) gratuluje Martynki

;) to sprobuj rzucic ;) ja probuje i chce rzucic ps wlasnie zadzwonilam do farmaceutki, powiedziala mi, ze jelsi palilam dotychczas 15 papierosow R1 (kazdy po 0,1 mg nikotyny) to plaster stopnia 1go moze mnie otruc;) wiec mam zaczac od stopnia 2 go...

Gość fitmonster
A ja dzisiaj nie palę 18 dzień :)))) Nie powiem ze było łatwo bo pierwsze dni były straszne i teraz znowu zaczyna sie u mnie duzy kryzys i wielka chęć zapalenia. Zastanawiam sie tylko dlaczego po takim czasie wystepuje tak silna chęć zapalenia? co do środków stosowanych to jak mi sie chciało palić to żułam gumy ( zwykłe, orbit najczęściej ) i jakoś się udało już trochę czasu wytrzymać :))))

u mnie było tak :) prowadziłem bar, paliłem Marlboro, wiec nie najtańsze, naj mniej schodziły w barze, bo tygodniu ktoś chce kupić paczke zaglądam pod lade a tu ostatnia. Od tamtej pory nie pale papierosów, to ponad 2 lata. Było cięzko prze pierwszy miesiąc, ale samozaparcie daje wiele. Wcześniej chciałem rzucic, ale nie udało sie. Stosowałem wszystkie medykamenty i nic. Widzicie, w moim przypadku tylko wola pozwoliła na to. Teraz mi szkoda byłby zapalić i stracić ten czas. Zycze wytrwałości