Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka mama

Mój syn właśnie mnie skomplementował

Polecane posty

Gość brzydka mama

padło stwierdzenoe "Pospiesz się, i po co patrzysz w lustro na tą brzydką gębę?" Nie pierwszy, nie ostatni raz mnie takie cos spotkalo. Nie tylko od niego, od starszego też. Tak tylko chcialam się wygadać, bo boli, kurde. :(

to mu powiedz- młody nie przejmuj się urode masz po mnie

Gość brzydka mama
jest dorosły teoretycznie. Ma 18. Nieważne. Tylko że mi smutno, nawet jeśli ma racje i to prawda. Moja wysoka samoocena poszybowała po tym tekście jeszcze wyżej. :(

tak właśnie oduczy- mój były szwagier tak mowił swojej matce- to mu grzecznie odpowiadała że ciekawe jaką poczwarę kiedys przyprowadzi do domu- i ona wtedy pokomentuje

Gość g8ygu
przykro mi to mówić ale źle wychowałaś syna mam nadzieję że jakaś dziewczyna w przyszłości (o ile taki cham ma szanse na partnerkę) zorientuje się szybko i ucieknie

a jak mu niby ma zabronic? rozumiem cie- od dziecka najbardziej boli- ale nie siedź nie placz - wycierałaś mu kiedys brudne zasrane dupsko- przypomnij mu o nim łaskawie- i o tym cudownym zapachu roznoszącym się po pokoju wtedy- nie daj się- niech zobaczy jak to jest- od matki niestety też boli

Gość g8ygu
ale sama treścią tej jego prostackiej uwagi się nie przejmuj, bo ludzie w jego wieku mają skrzywiony obraz świata, wydaje im się że jako jedyni myślą, czują i mają prawo oceniać, i krytykować

Gość swwwwwwwwwwwwwwwwww
a w pysk mu dalas za taka odpowiedz do Ciebie!!!!

Gość mężowi
powiedz- to powie i pasem wpierdoli!!!!!!!

Gość swwwwwwwwwwwwwwwwww
Ja mam 17 latka wyrosnietego w domu ale gdyby sie tak do mnie odezwal to ma taki wpirdol ze szok nawet maz by mu nie pomogl

Gość niesamowittek
straszne jest nie to co powiedział , ale że w ogółe pozwala sobie na takie teksty wobec ciebie. Totalny brak szacunku

Gość gorzej do rodziców mówiłam
a im bardziej nasilały się represje i kary tym byłam dla nich gorsza. nie znaczy to jednak, że ich nie kochałam. wyrosłam i teraz żałuję swoich słów. burza hormonów minęła, mamie menopauza tez przeszła, dorosłam i jest tak jak powinno być - wzajemny szacunek i miłość.

Gość brzydka mama
Nie będę go bić, to nie metoda. A co do męża - od niego i jego uwag na mój temat się to dawno temu zaczęło. Dzieci tylko podłapały. Wiem, że jestem brzydka, ale kurde od dziecka boli. zawsze ich stawialam na pierwszym miejscu, sobie nic im wszystko. Mam nagrodę. :(

no masz- to teraz mamuska się spakuj i wyjedź bez nich na urlopik- zatesknia zmadrzeją- ale jesli już sama tak o sobie mówisz - to nie dziwię się że i oni tak samo- trochę wiecej wiary w siebie

jezeli twoj syn w taki sposob sie do ciebie odzywa...to zle o nim swiadczy,no i tobie tez.. i nie mowie tego zeby ci dokuczyc, tylko jak to sie stalo ze sobie na cos takiego pozwala..to przykre, ale nie to co powiedzial tylko ze maial odwage, widocznie pozwalasz mu na takie zachowanie... powinnas wyznaczyc konkretne granice... ja wiem ze latwo mowic,temu kto stoi z boku, tylko ze ja mam 2 braci juz doroslych i zawsze do naszej mamy odnosili sie z szacunkiem, czy im sie podobalo czy nie, ja zreszta tez problemem dla ciebie chyba nie jest tylko ta sytuacja.. czyz nie mam racji..?

Gość brzydka mama
Masz.

Gość taaa dopierdolcie jej jeszcze
przecież wie jak jest w domu i dlaczego tak się stało. pożalić się po prostu chciała, bo najbliższa osoba jej dowaliła. nie łam się, może jesteś brzydka a ja gruba i mam krzywe nogi, ale da się z tym żyć, żadna tragedia.;) a synowi powiedz, że sprawił ci wtedy przykrość. nie zasypuj go oskarżeniami tylko jedno zdanie powiedz. to będzie największa kara. nawet jak się nie przyzna, to będzie mu głupio. namaluj sobie urodę jak większość z nas i idź na zakupy.;)

no co fakt t fakt- pocieszyć cię możemy;)- same sexi blond z dużym cycem tu nie siedzą;)

a z tym że głupio mu bedzie- to wiesz niekoniecznie- prędzej bym była za tym żeby "nie karmić trola" jak chlopaczki w tatuśka poszły

Gość ja dam ci rade skarbie
zamist kolejne spodnie czy gre komputerowa smarkaczą idz na lifting albo korekte nosa czy czegos tam zadbaj o siebie kosztem gnojka

Gość o dobrze gada
"a ja dam Ci radę skarbie" jak bedzie chciał kase na nowe ciuchy to mu powiedz ze jego "brzydka matka" potrzebuje kase na nową maseczke np i niech spada albo jak coś będzie od Ciebie chcial to mu powiedz ze brzydkie matki tak nie robią np jak usłyszysz: mama daj 10zł do szkoły" to mu powiedz: "brzydkie matki nie daja 10 zł do szkoły" i wypominaj mu to przy każdej okazji

Gość lkjhgfds
jak można tak do własnej matki?? to nie pojęte możesz być brzydka jak żaba ale dla własnego dziecka każda matka jest piękna i to działa też na odwrót nie maja do ciebie szacunku myślę że tego ich ojciec nauczył

Gość lslsllslslsls
Kobieto, tu nie chodzi o to, czy jesteś ładna czy brzydka, tylko o to, że dajesz się poniżać własnemu dziecku. Wychowałaś syna na chama, zamiast go przywołać ostro do porządku, ty kontemplujesz swoją brzydotę. Jak się chcesz dołować, to może zastanów się, jakie błędy wychowawcze popełniłaś i czemu pozwalasz pomiatać sobą własnym dzieciom!

Gość uwielbiam jak na twarzy
dokładnie potem gnojek tk powie swojej dziewczynie czy zonie..