Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Roma31

potrzebuję ludzi, którzy wypełnią mi ankietę

Polecane posty

no jeszcze raz- jak w temacie. proszę tu o kontakt chętne osoby, z podaniem maila:)liczę na Waszą dobrą wolę;):P

Gość g8ygu
a może wrzuć tę ankietę na jakąś stronę z ankietami lub po prostu tutaj (mailem pochopnie nie szafuję choć ankieta kusi, bo lubię)

Gość ja tez proponuje link
z mailem rowniez jestem ostrozna, ale na link bym sie skusila;-)

ankieta jest bardzo prosta, właściwie bardzo przewidywalna w odpowiedziach, ale jednak chciałabym zobaczyć więcej odpowiedzi. a dotyczy osób otyłych. jak to kto to jest?:Dno to może prosciej- tucznik, kaszalot:P:D, sorry, żarty się mnie trzymają:P

Gość świnioszczurzyca
Dla kogo ta ankieta ?dla szczupłych czy otyłych>?

tak, znów, ale cięzko się doczepic, prawda?;)nie nazwałam nikogo tipsiarą, nie domagam się akceptacji, ech, co to za dziwna grubaska jest..:Dsorry, wieloryb:P

no właśnie Roma - kiepsko sie prezentujesz i psujesz renome wszystkim tłustoniom... powinnas zacząć od kobiecych kształtów, potem napisac o akceptacji a nestepnie gładko przejsc do anorektyczek, tipsiar i fluidziar na koncu wyzywajac wszystkich od pustaków

Roma - wg wszelkich norm czlowiek majacy 180 cm wzrostu i wazacy okolo 95 kg ma nadwage... normy nie uwazgledniaja uprawiania kulturystyki

Gość do komiczne to komiczne
Oczywiście

no tak i tu ujawnia się ułomnośc wskażnika Bmi. A w nadwadze czy otyłości, nalezy zawsze łączyć nadmiar tkanki tłuszczowej ze skutkami patofizjologicznymi tego stanu. aha, kto się wykazuje dobrą wolą ma wysyłane:D dzięki!

" Ale to trzeba Ci odesłać?" nie - Roma bedzie sie starała domyśleć odpowiedzi :P

Gość AGUSKA1133
Witam, moj mail: goomis85@op.pl Uwielbiam wypelniac ankiety! :)

si, już napisałam w mailu, żeby wypełnic to raz, dwa-ładnie odesłać:classic_cool:

Gość mój adres
sartre01@wp.pl

Gość roma jestes chamska
naprawde ... zal mi osob ktore zartuja z osob otylych ;/ jestescie zalosni ... pewnie ta ankieta jest ci potrzebna na prace licencjacka lub magisterska z dietetyki ;/ Jesli tak bedziesz beznadzienym dietetykiem ...

"naprawde ... zal mi osob ktore zartuja z osob otylych ;/ jestescie zalosni" mnie żal osob, ktore ubliżają osobom, ktore żartują z osob otyłych :P a co do inteligencji? ależ nieśmiałbym nawet :P po prostu podpowiadalem mozliwe rozwiązanie

Gość moja rada
ja tez chetenie pomoge

spokojnie pomarańczko....:) gdybym była dietetykiem to może bym nie utyła tak jak utylam, chociaż to chyba nie daje żdanej gwarancji, bo ja o zywieniu wiem już chyba wszystko, w każdym razie dużo... i pamiętaj, jesli żartuję to głównie z siebie;)