Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Roma31

potrzebuję ludzi, którzy wypełnią mi ankietę

Polecane posty

"Komiczne coś Ci nie ufam" Mnie nie ufasz? Miłemu i uczynnemu komiczne, ktory zawsze okazuje wszystkim kobietom szcunek i troske?

to moze inaczej, ankiete powinni wypełnic ludzie, których problem otyłości i wszystkiego co z nią się łączy NIE DOTYCZY. po prostu pytania dotyczą stereotypów jakie funkcjonuja wobec ludzi grubych, a które generuja osoby bez otyłosci.

to mnie mozesz wysłać, choc ja jestem znany z tolerancyjnego podejscia do wielo...tzn ludzi cierpiących na otyłość, jak równiez ogromnego szacunku, ktory im okazuje

Ależ ja zawsze mowie, że wszystkie kobiety są piękne - to moje motto życiowe... Powinienem miec to w podpisie

fififfi, wiem komiczne, ale Tobie mimo wszystko wyslę. natomiast raczej nie mogłabym liczyć skrajnych wypowiedzi niektórych panów stąd;), że nie wymienię nicków:P

Roma - masz racje.... Tutaj pisuje prawdziwe bydło - naskakują na osoby cierpiące na otyłość, wyzywaja je... Kiedy to widze, to aż wstydze sie, że jestem facetem - to straszne jak mozna tak postępować

Gość adele85
kisziaj@wp.pl wyślij mi też :)

Gość moja rada
juz odeslalam

"Komiczne Ironizujesz znowu? " jaaaaa? ależ skąd - ja nigdy nie ironizuje - bo taki sposob prowadzenia dyskusji byłby niegrzeczny i byc moze dla niektórych obraźliwy, a wyjątkowo nie znosze gdy obraża sie innych

Gość wysyłaj
Kabi15162autograf.pl

Jestem po 8 godz pracy.Mój umysł szalał na pełnych obrotach,nogi obolałe od tych kretyńskich obcasów,więc nie ironizuj😭Wchodze na kafe zeby sie nie przemęczać.Wiec Komicznie pisz po ludzkiemu do złośliwaa samica--->powiedziałam 1 litere nie słyszałaś/eś?:P:P:P

voalko, myslałam, że wysłałam, juz wysyłam:) komiczne, jak zwykle przesmiewca jeden:P