Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DorotaKrakow30

co najlepsze by zapobiedz rozstempom w ciazy?

Polecane posty

Gość DorotaKrakow30

zdradzcie swoje pewniki, srodki,ktore mozna stosowac w ciazy i sa najlepsze na biale dziadostwo:)

nic...nawet nie wiem jakbys sie balsamowala ..jesli masz skolonnosci do rozstepow to je bedziesz miala...nawet jak wazysz teraz 60 kg i uprawiasz sport...mozesz sie dla wlasnego zdrowia psychiczego smarokwac kremem..ale jak napisalam wczesniej..jak sa co rozstepy pisane, to je bedziesz miala miec...czasem niespodziewanie wyskakuja juz przy koncu ciazy...

Gość joella82
Nie do konca mogę sie zgodzic z moja poprzedniczka. Moja siostra mimo że ma sklonnosc do tycia i rozstepow, całą ciąże dzien w dzien smarowala brzuch biodra i piersi kremem przeciw rozstepom Mustela, drogi ale bardzo skuteczny. jej ciało po porodzie naprawde ładnie wrocilo do formy i żadnych rozstepow. Az sama byla zdziwiona, ale liczy sie systematycznosc.

Gość DorotaKrakow30
dzieki za odp,prosze o wiecej:)

Jest tak jak pize Mał Fu.To, że ktoś się smarował i nie miał nie znaczy, że miałby, gdyby nie smarował. Nie można podawać dowodu istnienia czegoś na jednostkowym przykładzie.Ciąża to stan wyjątkowy, w tym czasie łączenia w kórze mogą le nie muszą ulec uszkodzeniu (stąd rozstępy). oczywiście smarowanie zmniejsza ryzyko wystąpienia rozstępów (smarowanie czymkolwiek tłustym) ale nie jest to żadna magia, która super hiper i u każdego.

smaruj sie codziennie oliwka , skóra będzie bardziej elastyczna