Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seks z nieznajomym

seks z nieznajomym

Polecane posty

Gość bbobik
Ja jestem z Tarnowa,i moge spelnic wasze marzenia:)

Na dyskotece zgasło światło, nagle słychać rozmowę. - O, jak ty pięknie tańczysz! - Ty też. - Jak ty pięknie całujesz! - Ty też. - Ja mam na imię Darek. - O Boże, ja też!

Gość Szczesliwa Liwia
Byłam w długim związku, który jednak po 6,5 latach rozpadł sie z wielkim bólem...zdrada nastawiła mnie bardzo negatywnie do facetów, rzuciłam sie w wir pracy i długo byłam sama. Zawsze krytykowałam takie luźne związki, ale... no własnie kiedys (maj 2010) zawitałam na chat, tam nawiazała sie rozmowa z Adamem, rozmawialismy sobie o wszystkim, troche opowiedzialismy o sobie, o swoich pragnieniach, o tym ze samotnośc nie zawsze bywa miła itd. wymienilismy sie nr gg, potem rozmawialismy z rózna czestotliwością na gg. Tam juz poruszany był temat seksu, w ktoryms momencie odkrylismy ze mamy podobne oczekiwania w tej kwestii i że może bysmy jednak świat wirtualny zamienili na realny...w czerwcu po m-cu takich rozmów, wymienieniu sie zdjeciami umówilismy sie na kawe, porozmawialismy sobie przy niej, ale od pocztaku tej kawy iskrzyło, czestoi spogladał na moje piersi, choc starał sie to ukryć. Po wyjsciu z kawiarni starsznie lał deszcz, a on mieszkał nieopodal no i znaleźliśmy sie u niego zmoczeni, a tam przezyłam najcudowniejszy seks, o jakim z moim porpzednim długoletnim partnerem mogłam pomarzyć. Nikt nigdy w taki sposób o mnie nie dbał, nie przytulał, nigdy w zyciu nie kochałam sie z facetem przez 3h, w róznym tempie, miejscach, w rózny sposób...czułam sie jakbym na nowo odkryła smak seksu. To był mój drugi partner jesli chodzi o seks, ale taki który pokazał mi zupełnie inny swiat doznań! A po oboje wzielismy kapiel, przytulił mnie i podziekował za to co mu dałam... leżelismy i rozmawialismy sobie o życiu. Zawsze tego sie bałam w takim zwiazkach, co bedzie "po". Potem były smsy, rozmowy na gg i rozpoczał sie nas romans, który trwa do dzis...nie ma podniosłych uczuc (czytaj miłość), jest cos co nazwałabym raczej przyjaźnią kobiety i meżczyzny(bo potrafimy o wieli spawach szczerze rozmawiać) i jest wyjatkowo piekny, namietny, intensywny seks...jak długo to potrwa nie wiem, co bedzie dalej nie wiem, ale nie ŻAŁUJĘ, że weszłam w taki "przyjacielski układ dawania sobie czegoś cudownego". A niedawno Adam zaproponował wspólny wyjazd na wakacje...lecimy we wrzesniu do Maroka...

Gość Dawioo
Kurde bzyknąłbym jakąś z okolic z Gromnika, mam wolną chatę więc zapraszam ...

Gość gość
Jest jakas chetna? JA bardzo Małopolskie Slaskie kocurek37@interia.eu

Gość gośćon
lubię lizac myszkę jest jakąś chętna z pol wlkp?

Gość gość
Może ktoś chętny na wirtualny seks? tu znajdziesz moje fotki i kontakt:http://sex-rozmowy.pl/monika_sex_telefon.html Lubię być zdominowana. Fetysze w twoim wykonaniu to nie będzie dla mnie żadna nowość. Lubię prawdziwych mężczyzn, którzy biorą sprawy w swoje ręce. Jeśli właśnie taki jesteś to powinniśmy się spotkać

Gość np z Tobą
Dnia 10.04.2008 o 21:45, Gość lbudzik napisał:

jak wszyscy tutaj mają zamiar hehe ale nie mają z kim :):)