Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość famefatale

prostinor po 2 miesiącach mdłości

Polecane posty

Gość famefatale

mam taki problem jakieś 2 miesiące temu brałam prostinor no i miałam 2 razy okres ( jednak ten drugi wystąpił po 39 dniach) a od wczoraj wieczora odczuwam mdłości jest mi niedobrze czy może to być ciąża ?? czy mam powody do niepokoju:(??

Gość desire28
to nie ciąża! takie mdłosci są spowodowane tymi hormonami (postinor duo) moja siostra tez tak mial po okolo 2 m-cach wymioty , ale w ciazy nie jest , wziela postinor bo.. pękla gumka, była u lekarza niedawno i.. w ciazy nie jest wiec sie niemartw a dla spokoju i zdrowia wybierz sie do gina

Gość famefatale
dzięki :* uspokoiłaś mnie :) ale chyba zrobie jeszcze test..

Gość desire28
ja bym nawet testu nierobiła mialas juz 2 okresy wiec po co wywalisz kase na test , wiem ze sie niepokoisz ale taka dawka hormonów to "bomba" dla organizmu , moja siostra wymiotowala i czuła sie jakby była w ciazy ale poszła do gina , usg nic n8ie wykazało , robila testy nie jest w ciazy ty tez nie jestes postinor duo dziala (na 100 osób postinor skutkuje 98 osobom) :) nie martw sie kochana -ty nie ciąza- to tylko mega dawka hormonu naraz

Gość famefatale
wiesz chyba mnie przekonałaś:) może to też ten stres... hehe to dzięki ci bardzo pozdrawiam:):)

Gość 2 okresy...
....Pewnie ze nie musisz byc w ciazy, jesli nie chcesz to zycze ci zebys nie byla, ale z tymi okresami to roznie bywa. Czesc kobiet po zajsciu w ciaze nadal ma nawet do 3 okresow. Po 2 miesiacach test daje juz naprawde miarodajny wynik wiec sie zbadaj i nie bedzie zadnych watpliwosci.