Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic nie poradze ze tak boli

Horror w toalecie! Pomożcie!

Polecane posty

Witam! ORzed chwila wrocilam z ubikacji ...nie moglam sie mianowicie wyproznic...i to nie jest smieszne.zdazylo mi sie to pierwszy raz...kał byl strsznie twardy ..a moj odbyt bardzo przez to mnie bolal ...Wiem ze to nie jest przyjemny temat w zyciu bym sie nie spodziwala ze mnie cos takiego spotka nigdy wrecz nie mialam problemow.. Nie wiem co zrobic! mial ktos moze podobny problem?

Gość to nie horror
tylko hemoroidy od ciaglego siedzenia przed komputerem... :P🖐️

No laska ja tez tak kiedys miałam,zreszta i teraz mi sie to zdarza.A wpływa na to wiele rzeczy: mało ruchu, siedzacy tryb, moze sie zaciskasz tam,albo trzymsz kał zamiast isc sie wypróznic,moze masz wzdęcia i tez je zaptrzymujesz a to powoduje potem twardy kał.Najlepiej idz do proktologa,ja byłam tez ,bo miałam takie zaparcia ze cały dzien sie nie mogłam wypróznic.Potem były hemoroidy i dalej sa.Ale trzeba o nie dbac.Nie zwlekaj.Jezeli zatwardzenie sie pojawi jeszcze kilka razy to idz do lekarza.

Gość przede wszystkim DIETA
codziennie pomidorek, jabłko, kiwi, jogurt/kefir naturalny, dużo płynów, ograniczyć alkohol, słodycze.

Tak ja pije len mielony z mlekiem, nawet nie czyc lnu tylko mleko,całkiem smaczne :)

Gość puerh
A jesz owoce i warzywa, pijesz duzo plynow? Jak nie, to juz masz odpowiedz.

no wlasnie chodze ostatnio czesto... pierwzy raz w zyciu mam zatwardzenie! nie mam wzec...myslalam ze to z jedzenia czeklady tak szczerze mowiac bo w ciagu 3 dni zjadlam 3 batony

codziennie pije duzo czystej wody wpradzie gazowanej ale tylko czysta bo nie lubie kolorowej boli mnie dupa!

a moze czym s posmarowac? jakims kremem?nie wiem no poradzcie cos

w sieciach kaufland jest to dosteone . Moja babcia to pije :) a radzicie czyms ta pupe posmarowac?

Hej. Mam pytanie. Od około tygodnia niepokoi mnie pewna sprawa. Mianowicie podczas kolowwialnie rzecz ujmując podzczas robienia kupy boli mnie odbyt. Jest to uczucie rozrywania jakby stolec był szerszy od odbytu i ma problem z wydostaniem sie ;/ Po załatwieniu sprawy jest wszystko ok, nic mnie nie boli, ale podczas podcierania się jest mała strużka krwi na papierze. Hm... mam to pierwszy raz w życiu i nie mam pojęcia co to może być... hemoroidy??? Niedługo chcę wyrabiać ksiązeczjkę sanepidoską i boję się że przez to dziadostwo badanie mi źle wyjdzie ;/

Gość kopciuszek21
kiedy masz zatwardzenie to tylko do buzi jak kał jest rzadki to polecam na klatę:)

Gość POWAŻNIE MOWISZ
AHAHAHAHA!