Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do ItsOnlyMexx_20

ItsOnlyMexx_20 mam do Ciebie pytanie...

Polecane posty

nie wazne czy to ja pisalam czy tez nie ,ludzie nie oceniajcie innych po tym czy mieli przeszlosc seksualna czy tez nie ,jak dziewica to napewno brzydka i gruba ,jak miala partnera to kurwa i dziwka ,wam dogodzic to ech...szkoda gadac

Gość weż mnie nie strasz
buahahaha, jeszcze przestać smiać się nie mogę !

Gość Do ItsOnlyMexx_20
ale jesli bym sie kiedys dowiedzial ze moja dziewczyna robila loda facetowi, ktory nie byl jej facetem (tylko kolega, albo kims obcym, przypadkowym) na imprezie to ja bym dostal zalamania nerwowego :o zmija - kazdy ma cos na sumieniu, fakt, ale nie takie rzeczy naprawde przeknalbym u dziewczyny rozne rzeczy, ale nie to :o smutno mi sie zrobilo, ze taka fajna dziewczyna jak ty moglaby miec taka przeszlosc :o bo na prawde jestes fajna :)

Gość dfdsf
"ludzie nie oceniajcie innych po tym czy mieli przeszlosc seksualna czy tez nie" nie chodzi czy mieli czy nie, ale jaka mieli. To swiadczy o czlowieku.

Gość Do ItsOnlyMexx_20
cos czuje, ze to ty :o bo tam pisalas ze palisz i ze masz brata :( i to by sie zgadzalo :( slabo mi sie robi

a nie jednak nie ide,nie bede sie trula :P dfsdfs czy cos takiego-->owszem za lezy jaka ona byla ale nalezy tez rozpatrywac to w jakich okolocznosciach to sie stalo ,wiem ze na takie zachjowania nie ma usprawiedliwienia ale nie wszytsko jest czarne albo biale

Do "Do ItsOnlyMexx_20" - ja cie naprawde rozumiem...bo jak bym sie dowiedziala ze moj facet strzelal minete jakiejs obcej lasce to tez bym sie wkur...i w ogole chyba bym miala juz jakis uraz do facetow i ich wszystkich wykastrowala :-P :-0 ....:Mi chodzi tylko o to ,ze moglo sie zdarzyc .....alkohol ,trawa wiemy jakie sa imprezy,i nie trzeba jej od razu "tepic"!ale jak ja chce stanac w czyjejs obronie i tylko wyrazic swoje zdanie to znajdzie sie jakas swieta krowa DOLOMIT i nazwie mnie szmata...nie no chore to jest :-0

Gość Do ItsOnlyMexx_20
ja bym chyba nie mogl zyc ze swiadomoscia, ze moja dziewczyna mogla miec cos takiego :o

Gość SugarSugar
wiecie co? moze i temat postu pozostawia wiele do życzenia - ale jakies dziwne to rozumowanie- facet chodzi i dupczy wszystko co sie rusza- to jest "doswiadczony" - haha a dziewczyna to zaraz dziwka fakt faktem robienie laski koledze - nie zrobi z dziewczyny porządnej - ale zastanowcie się troche.... i dajcie spokój dziewczynie

Gość dolomit
Tylko nie krowa :o

Gość Do ItsOnlyMexx_20
ja rozumiem, ze robila to ze swoim chlopakiem, dziewczyna nie musi byc dziewica, ale nie takie cos :o

Gość Do ItsOnlyMexx_20
ja rozumiem, ze jak facet sam na imprezie mial przygody, ze obce dziewczyny mu loda robily, to by to przebolal. ale ja jestem prawiczkiem co tylko sie calowal i czasem cos tam zmacal na imprezce

matko swieta przyznaje sie jestem kurwa szmata i dziwka?zadwoleni jestescie? bo ja zajebiscie tak !!!! I jeszcze jedno,tak to jest moja wina ja tego chcialam fakt ze bylam pod wplywem jakiegos swinstwa ale z walsnej woli tego nie wzielam ale fakt faktem zrobuilam co zrobilam ,uzylo Wam ?bo dla mnie zajebiscie

Gość Do ItsOnlyMexx_20
jesli to sie mexx zdarzylo to ja trace chyba wiare w dziewczyny :o

Gość Do ItsOnlyMexx_20
nie oceniam tego, ale smutne wyznanie, dziekuje za szczerosc

Gość Do ItsOnlyMexx_20
🌻 moze sie naucze kobiety akceptowac takimi jakie sa

dumna z tego nie jestem ale jakbym byla "trzezwa"nie zrobulabym tego .Ale wkurzamnie fakt jak ktos juz wyzej napisal,jesli facet dupczy to ogier a jesli dziecwyzna ma jakies przygody to dziwka !!!

Gość Do ItsOnlyMexx_20
mexx faceci maja gorsze grzeszki na sumieniu, moze ktos cie na ten srodek namowil, w sumie gorsze rzeczy ludzie robia, ale mi sie tego typu sytuacje nigdy nie zdarzyly i co bedzie jak bede mial dziewczyne, ktorej sie takie cos juz zdarzylo :o

sluchaj bez obrazy ale dziwny wydaje mi sie fakt ze masz takie dos zasciankowe poglady ,mam kolegow ktorzy tez sa prawiczkami ale maja troszke inne zapatrywanie niz ty na temat doswiadczonych kobiet

Gość weż mnie nie strasz
buahahahhahahahaha. Normalnie mnie rozwaliłaś tym dziewczyno! Jaką czuć w tym złośc wymieszaną z odrobiną rozżalenia. Buahahaha

Gość dfdsf
"dumna z tego nie jestem ale jakbym byla "trzezwa"nie zrobulabym tego .Ale wkurzamnie fakt jak ktos juz wyzej napisal,jesli facet dupczy to ogier a jesli dziecwyzna ma jakies przygody to dzi**a !!!" on jest prawiczkiem, wiec nie pisz bzdur

Gość Do ItsOnlyMexx_20
odpierdolcie sie od niej!

Gość Do ItsOnlyMexx_20
nie uwazam sie zasciankowego, nie wymagam koniecznie dziewicy, ale jakbym wiedzial, ze moja dziewczyna takie cos zrobila na imprezie :o nerwowo bym sie wykonczyl :( a tamci koledzy moze ci sie wstydza powiedziec jakie naprawde maja poglady

Gość Do ItsOnlyMexx_20
bez wyzwisk tu prosze

doswiadczony--> oooo...a skad wiedziales? pewnie Tobie tez ciagnelam haha :P o jejka a co ty tak ciagle to przezywasz? no chyba nie pojde i sie nie zabije z tego powodu ze komus obciagnelam ,choc nie wiem... z tego wynika ze chyba powinnam? Nikt mnie nie namawial ani ne wypilam tego swiadomie to byl przypadek ale nie chce zglebiac sie w to . Jarek-->ja głupia?ciesz sie żeś ty taki madry :P

No bo kazdy ma swoje racje,ale nauczmy sie troche tolerancjii.....Znowu zostane nazwana szmata na tym topiku ale coz :-0 Przeciez jak sie jest piujanaym,zjaranym,na jakichs tabsach to czlowiek nie mysli racjonalnie i zazwyczaj nie zastanawia sie czy robi dobrze!chce sie mu za przeproszeniem ruchac to idzie i rucha jak ma okazje!!!taka prawda!nie mowie zeby sie kurwioc co dziennie z kims innym ale jakis tam wybryk i od razu halllo i wyzywacie.zdarzylo sie i trudno trzeba zyc dalej.A chlopakowi jak znajdzie odpowiedniego nie musi sie z tego spowiadac.....moze to zatrzymac dla siebie

do mexx-->nie musisz byc moim adwokatem,umiem brnic sie sama zreszta nie musze ,ja sie z tych obelg tylko smieje w zaden sposob mnie nie obrazaja bo sa smieszne i osoby je piszace chca sie dowartosciowac :P

Gość Do ItsOnlyMexx_20
mimo wszystko dla chlopakow co sami maja swoja przeszlosc to takie co razace u dziewczyny nie jest, ale ja to chyba stwierdzam, ze nie warto sie szanowac, jak nawet dziewicom takie rzeczy sie zdarzaja moze tak lepiej nie cpac, swiat bylby lepszy