Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do ItsOnlyMexx_20

ItsOnlyMexx_20 mam do Ciebie pytanie...

Polecane posty

Gość Do ItsOnlyMexx_20
to napisz ja powiem jak to bylo ze mna: 100% prawiczek jestem ale macalem i calowalem sie z dziewczynami, zadna tak naprawde nie byla moja dziewczyna, niektore byly zajete, wiekszosc przypadkow jednorazowa raz jak pojechalem ze znajomymi w wakacje na domek to akurat w czasie tamtego wypadu wyladowalem z kolezanka w lozku, w bieliznie bylismy i sie cos przytulalismy i macalismy sie pod koldra to ona sie spytala czy mam prezerwatywy i ze w razie czego ona. chcialem to zrobic, ale wstydzilbym sie zdjac przed nia majtki i balem sie pierwszego razu, nie bylem gotowy i powiedzialem jej, ze szanuje ja i nie chce z nia isc do lozka bo jej nie kocham i bym ja skrzywdzil ogolnie to mam zryta psyche, jestem uzalezniony od komputera, mam kompleksy, obnizone poczucie wartosci, zanizona samoocene, jestem niepewny siebie, boje sie bliskosci z kobieta i zaangazowania uczuciowego i jak jakas mi sie podoba to boje sie to jej powiedziec, ze cos do nie czuje i wole to jakos przebolec odchorowac i poczekac az sie "odkocham". w ten sposob z zadna sie nigdy nie zwiazalem. ogolnie to jestem skryty i nie wyobrazam sobie jak mozna miec dziewczyne :D

Gość Pola moja
heh smieszne to wszystko:o a naubardziej ten prawiczek ktory nie wytrzymalby nerwowa z taka co sie puscila na dysce:D lody sa i byly , zycie jest krotkie trzeba je wykorzystac i wszystkiego sprobowac to sie nazywa spontan wlasnie :P lubie seks czasem z przygodnymi mezczyznami ale sie tego nie wstydze bo seks jest dla mnie wazny jako seks, lubie sie zapomniec czasami ale pierwszy raz slysze ze jestem dziwka" u moich znajomych jestem " dosc rozrywkową, otwarta mi przebojowa dziewczyna" bo zawsze mam co chce i to nie facet wybiera mnie ale ja jego! i jak mam ochote to to robie! bo zycie jest jedno i mi sie to podoba :) zyje tak jak chce i nikt mnie pouczal nie bedzie a najlepiej niech kazdy patrzy na wlasna dupe ;)

Gość Do ItsOnlyMexx_20
dziekie zmijak 🌻

pola-->ja takich dziwczyn nie uwazam za dziwki bo kazdy robi to co chce ze swoja dupa i nic mi do tego ,szanuje takie wybory i toleruje :) do mexx->widac ze masz niskiepoczucie wartosci :) ja znam swoja wartosc ale tez boje sie zaangazowac emocjonalnie wogole jak patrze na kolezanki ktore planuja juz malzenstwo czy tez dzieci wydaje mi sie ze mam dziwne poglady bo ani mi nie zalezy na posiadaniu meza a tymbradziej na latorosli ,moze w dalekiej przyszlosci tak ale to baaaaardzo dalekiej po 30 :)

Do Its....- dzieki za 🌻 :classic_cool: ja Ci powiem tak ,ze jak sie raz przelamiesz to potem sexu sie juz bal nie bedziesz.....Jestem wrecz pewna.Jejku....fajnie to napisales "mam zryta psyche itd itd..." :-D Nie masz zrytej psychiki,ale niska samoocene potwierdzam...I trzeba to zmienic ,bo to glowny problem,potem zniknie niesmialosc i reszta pojdzie z gorki :-D

Gość Do ItsOnlyMexx_20
ale nie wyobrazam sobie, ze moglbym uprawiac seks z dziewczyna, ktorej nie kocham

Gość Do ItsOnlyMexx_20
ale nad samoocena pracuje

akurat z tym ze nieposzedlbys do wyrka z dziewczyna ktora nie kochasz to sie zgadzam ale w moim przypadku wyglada to troche inaczej:).Uwazam ze milosc dla mnie jest tak odleglym uczuciem ze nie wiem czy wogole bylabym zdolna pokochac kogos wiec mysle ze poszlabym do lozka z kims do kogo cos czuje czy to byloby zauroczenie ,zakochanie to juz inna sprawa :)

Gość Do ItsOnlyMexx_20
no ja w sumie tez tak podobnie do ciebie, ja nie mowie, ze jakas wielka milosc, ale dziewczyna do ktorej bym cos glebszego czul, ale jakos nie umiem wejsc w zwiazek

Gość upupupupuppppppppppppppppppppp

Gość Krystian19
21:40 ItsOnlyMexx_20 sluchaj bez obrazy ale dziwny wydaje mi sie fakt ze masz takie dos zasciankowe poglady ,mam kolegow ktorzy tez sa prawiczkami ale maja troszke inne zapatrywanie niz ty na temat doswiadczonych kobiet A tamci jacy są?

ale kto koledzy? nie szukaja dziewczyny dziewicy ,przeszlosc ich partnerek ich nie obchodzi i nie ubolewaja nad tym i nie przezywaja jak stonka wykopki :P

Gość Do ItsOnlyMexx_20
wiesz mexx, oni moze tego nie mowia, a pewnie nie skakali by z radosci jakby nie byli tymi pierwszymi

Gość Do ItsOnlyMexx_20
ja tez nie szukam dziewicy, jestem tolerancyjny, tak na prawde jak kogos poznaje i dowiem sie o jego przeszlosci to nie ma to dla mnie takiego znaczenia, ale jak pomysle, ze moglbym byc z taka dziewczyna to az mi sie slabo robi

Gość Do ItsOnlyMexx_20
Bo po prostu troche boli nas wtedy przeszlosc dziewczyna, jak ona ma juz pewne rzeczy za soba

Gość Do ItsOnlyMexx_20
i o wiecej w tym nic nie chodzi

Gość uppupuppppppppppp

Gość Do ItsOnlyMexx_20
w kazdym razie ty mexx i zmija jestescie bardzo sympatyczne i moze dzieki wam naucze sie byc bardziej tolerancyjny i wyrozumialy wobec przeszlosci seksualnej kobiet, moze nawet zwiaze sie z dziewczyna, ktora pewne bledy popelnila i zaakceptuje to. warto byc lepszym czlowiekiem, dac szanse innym

Ty tez jestes fajny i na pewno sobie znajdziesz odpowiednia dziewczyne....Albo ona Ciebie znajdzie :-D Ludzie sie zmieniaja i nie warto oceniac kogos po jakims glupim wybryku...Nawet gdybys trafil na laske ktora miala za soba pewne "przygody" to nie znaczy ze dalej tak bedzie robic...ludzie sie zmieniaja i zmienia sie ich podejscie do zycia..Kazdy uczy sie na swoich bledach niestety :classic_cool:

Gość Do ItsOnlyMexx_20
no wiem, mimo, ze jestem prawiczkiem to w imie milosci przezylbym u dziewczyny pewne przygody :d dla dobra sprawy :d pozdrawiam

Gość Do ItsOnlyMexx_20
wiesz zmija, mimo wszystko chcialbym miec najlepiej tylko jedna partnerke seksualna w zyciu, moze to glupi pomysl, ale tak bym chcial

Nie to nie jest glupi pomysl.Tylko chyba ciezko to wykonac....Bo nie kazdy ma tak,ze jego pierwszy partner jest ostatnim...Ludzie sie schodza i rozstaja a z wkoncu trafiaja na kogos z kim sa na zawsze(nie zawsze) :-P No i czasami niektorzy robia skoki w bok wlasnie z takiego powodu ze sobie wczesnie nie "pouzywali" i nie "korzystali " z zycia....Ale wiadomo ze to indywidualna sprawa i nie jest regula,ze koles ktory wczesniej nie mial innej bedzie zaliczal wszystko co sie rusza :classic_cool:

Gość Do ItsOnlyMexx_20
wiesz jakbym po czasie bycia z dziewczyna dowiedzial sie, ze miala dosc bujna przeszlosc to bym na pewno jej z tego powodu nie zostawil :classic_cool: moze tutaj na forum za duzo teoretyzuje troche, nie mozna kogos skreslac za wybryk. walcze z tym swoim podejsciem i starym sie ogolnie byc tolerancyjny, empatyczny i wyrozumialy :)

Gość Do ItsOnlyMexx_20
niestety w naszym spoleczenstwie ciezko facetom przebaczyc jakies "grzeski" z przeszlosci zwiazane z seksem, notabene, ktore nie sa jakims przestepstwem. nie wiadomo skad to sie bierze

Ja Cie podziwiam za takie podejscie naprawde :classic_cool: Tobie akurat wierze ze bys dziewczyny nie zostawil ze wzgledu na jej przeszlosc ,bo po tym co piszesz idzie ...wyczuc ze nie skreslasz od razu takiej dziewczyny :classic_cool: tylko mowie o wiekszosci......o facetach ktorzy zaliczaja na akord ,nie patrzac na jakosc tylko ilosc.....

Gość Do ItsOnlyMexx_20
sami sie puszczaja, a od dziewczyn swietosci wymagaja :o

Takie czasy :-0 hehe.Teraz jest tak ze prawie dla wszystkich liczy sie tylko sex i kasa. Text tej piosenki jest zalosny ale zajebisc...prawdziwy(jak faceci traktuja dziewczyny i jakie dziewczyny sa naiwne) "Chcesz wiedzieć, jak to się robi? Lekcja numer jeden: Traktuj je jak powietrze, nie odpędzisz ich od siebie Nie jesteś frajerem, nie stawiaj drogich alkoholi Niech dziurze nie uderzy woda sodowa do głowy Pokaż klasę damie, nie gardź przy niej szmatą Cipka polityką, ty od teraz dyplomatą Będzie warto, nawiń na uszy makaron Sypnij 3 komplementy nogi się rozkładają Jest piękna, mądra, podąża tropem mody Złamane kody, masz lody lody lody, Żywe dowody, że te lekcje są bezcenne Najlepsi stratedzy jak krew przelewają S do P do E do R do M do Ę Chcesz tego czy nie? Full kontakt, ostrą grę? Sex jak sport, szybką piłkę, mokry kort Wiesz jak to się robi, kiedy już zdobyty fort"

Gość Do ItsOnlyMexx_20
oczywiscie, ze znam to, ale wole klubowa muze od hip-hopu, ale laski sluchajace hip-hopu przewaznie sa super, moj typ, wole je niz dresiary i dyskotekowy, techno barbie itp. :classic_cool: