Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katherine

Gdzie poznać faceta na poziomie ?

Polecane posty

Gość taki jeden kolo
nie mam co robic w pracy to poszuka i moze znajed :) chyba ze mi pomozesz :P a co do tematu to nie zakladalem zadnego.

hehe ale nadal nie rozumiem po co Ci to wszytsko,no chybaze bardzo ale to bardzo nudzisz sie w pracy ,w koncu czlowiek jak zanudzony robi rozne dziwne rzeczy zeby miec czym sie zajac hahah

Niedorozwoju na kafe jestem dopiero od 18-tej.Udzielam sie bo po to jest forum?Zajmij sie czymś innym a nie sledzeniem mojej osoby.jem coupe-->to Twój nick świadczy o niedorozwoju umysłowym.

Gość taki jeden kolo
hehe bo jestem ciekawski :P i zatanawiam sie jaki masz problem ? Moja praca polega na pomocy ludziom wiec moze i Tobie bede mogl pomoc :P

Gość jem coupe
no bo o 18 odbieraja Ci rodzice ze specjalnego osrodka dla umyslowo niedorozwinietych w kotrym Pan rysio wiaze Cie i gwałci kablem od prodiża w podskokach w połprzysiadzie z przytupem

a gdzie pracujesz?jestes psychologiem? watpie czy mi pomozesz zreszta ja juz nie chce rzadnej pomocy bylam u psychologa ale nic nie dalo wiec odposzczam sobie ale dzieki za dobre checi :)

Gość taki jeden kolo
nie nie jestem psychologiem, choc podsawy psychologi w mojej pracy sie przydaja :) a jak mi powiesz jaki masz problem to ja Ci powiem gdzie pracuje :) To wtedy zajme sie bardziej tworczym zajeciem do 8 rano :P

a ile masz lat jesli mozna spytac? musze wiedziec komu sie zwierzam haha moze jestes 17 latkiem robiacym sobie zarty?zreszta nie czuje potrzeby zwirzania sie z tego komukolwiek :)

Gość taki jeden kolo
oki wiek Ci podam mam 24 lata.

Gość taki jeden kolo
hehe i komentarzami sie przejmujesz. nie ma czym ludzie pisza i pisza a pozniej i tak pojda spac i na nic zdadza sie ich glupie komentarze

nie nie przejmuje sie komentarzami ,moga mnie obrazac pod kazdym wzgledem ale akurat ten temat dla mnie jest drazliwy i nie chce zeby ktokolwiek na ten temat sie wypowiadal

Gość taki jeden kolo
czy masz jakiego meila ktorego moglabys mi podac, takiego ktorego w razie ataku jakis glupkow moglabys skasowac. jesli nie chcesz podac na publicznym forum to rozumiem :) bo ja teraz musze zmykazrobic kilka rzeczy i nie wiem ile mi zejdzie ale chcialby jeszcze porozmawiac

niestety nie mam :) ale dzieki za chec nieseinia pomocy hehe ale jak juz mowilam nie potrzebuje jej bo wiem ze i tak to nic nie da :)

taki jeden kolo-->maila nie mam ale zalozylam sobie falszywyw nr gg ,przynzma ze zaciekawiles mnie glownie swoja praca tzn czym dokladniej sie zajmujesz haha ,jesli wejdziesz na ten topik jescze i bedziesz mial ochote to zaklikaj : 281047 pozdrawiam

Gość Kateherine
Witam :) Widzę, że kłótnia była :( Nieładnie :P Generalnie wczoraj miałam doła przez samotność... Teraz myślę, że nie powinnam nadawać takiego tytułu, to nie w tym sesie, że większość facetów jest do kitu. Tu chodzi ło o mnie, o moją frustrację.. Niektórzy tu wypisują, że szukam księcia z bajki, ale ja naprawdę dawałam sznsę związkom z "normalnymi"facetami, bardzo chciałam, żeby to przetrwało, strałam się, ale pewne sprawy nie są od nas zalezne. I wcale nie zerwałam, bo"nie był idelany", bo np.nie pochodził z wykształconej rodziny itp. Do dzis nie wiem jaki ma samochod czy ile zarabia. Przestancie mnie oceniac, nie macie podstaw ! syla >"Za to ostatnimi czasy "samotność" stała się modna i to jest prawdziwy dramat. Tak samo jest z miłością i słowem "kocham Cię". Powiedz mi jak można komuś mówić, że się go kocha po kilku dniach znajomości , kiedy tak naprawdę nie wiesz jeszcze , czy to nie jest tylko zauroczenie ? Miłość jest czymś tak wyjątkowym i tak magicznym." Całkowice się z Toba zgadzam, też tego nie rozumiem. Kumpela powiedziała, że kocha juz po 4 spotkaniu. Ja nij\kogo nie chce oceniać, poprostu potrzebuję więcej czasu, pisałam juz zresztą wcześniej... Mówi się, ze przez pierwsze kilka spotkań ludzie nie są sobą, chca się pokazac jedynie z najlepszej strony, zrozumiałe... morodino i ijaija >Dziękuję za wsparcie :)

Gość taki jeden kolo
oki dzieki dzieki zaostawilem Ci cos na tym numerku

" cos z toba nie tak kobieto" zazwyczaj powody są dwa - albo ma bardzo kobiece kształty :P (i 20 kg za duzo) albo moze sie zatrudniać jako statystka w Powrocie żywych trupów 3 bez żadnej charakteryzacji :P

Gość Kateherine
taki jeden kolo >co zostwiłeś ? Echh, nie rozumiecie mnie, nie czytacie uwaznie lub bez rozumienia :P Nie brakuje mi adoratorów i nie chce mi się tu dluzej pisać... Nara.

Gość taki jeden kolo
zostawilem cos na gg ale dla ItsOnlyMexx_20

Gość taki jeden kolo
pozatym wczoraj pisala jako zalogowana Katherine a nie Kateherine niezalogowana wiec daruj sobie marny podszywaczu

Mężczyźni na poziomie są wszędzie, tak samo jak kobiety. Wystarczy tylko, żebyś była sobą. Ja mam niekłamaną przyjemność spotykania takich ludzi nawet tutaj.

Gość Katehrine
Kateherine to ja :), tak dla wygody wpisalam się na modny pomarańcz :classic_cool: ;) syla > Wiem, chyba źle się wyraziłam z tym poziomem, juz pisalam, to raczej ja chyba mam problem :O Może boję się zaryzykować...