Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccosikan

czy dzisiaj ceni się kulturalnych i dobrze wychowanych facetów?

Polecane posty

Gość ja patrzę tylko
na wyglad:) nie chcę się wstydzić mojego misiaczka

Gość niech zgadne
andrzej z a ? :o

"czy dzisiaj ceni się kulturalnych i dobrze wychowanych facetów?" Jako facet mogę zdecydowanie powiedzieć że NIE. Smutne ale prawdziwe - jak facet jest miły i kulturalny to z góry jest na straconej pozycji.

tak oczywiscie, liczy sie charakter, zachowanie, inteligencja, wychowanie.. wyglad tez bierzemy pod uwage ( mimo ze niektorzy zaprzeczaja ze tak jest)

taka jednaa nie twierdzę że patrzycie jedynie na wygląd. Po prostu jak facet jest czuły, kochany itp. itd. to prędzej czy później dostanie od partnerki po dupie i tyle z tego będzie miał. Wiem że generalizuje i może jakiś wyjątek się trafi .... który potwierdzi regułę. Smutne ale prawdziwe.

morodino - ale ja nie mialam nic takiego na mysli, przznalas ze patrzysz na wyglad, ja tez.. Wiele ludzi zapszecza choc podobnie jak my chce miec atrakcyjnego partnera i zwraca uwage na wyglad, ale cechy charakteru sa tak samo wazne pozdrawiam :)

Gość 1987
popieram morodino. w dzisiejszych czasach tak to juz jest... niestety... im facet milszy, bardziej sie stara, tym gorzej później kończy

Gość ofe rma
bo charakter ma do bani wy gluty.

Gość besa
Co Wy z tym charakterem brzydki jest moze.

Czy jestem brzydki ... hmmm ..... nie mnie to oceniać :P Niektórym może się podobam, innym wręcz przeciwnie :D kwestia gustu. Wygląd jest ważny, nie najważniejszy. Problem polega na tym, iż część / większość kobiet deklaruje że szuka miłego, kulturalnego i najlepiej romantycznego faceta. (który oczywiście spełnia wymogi wizualne ;) ) Ale tak się składa że jak już takiego znajdę, to im bardziej się stara, tym bardziej go olewają. Przykre ale prawdziwe :) Są wyjątki, owszem. Niestety w praktyce czuły i dobrze wychowany facet nie ma lekkiego życia :(

taka jednaa ==> "przznalas ze patrzysz na wyglad" taki mały szczegół - jestem facetem :)

Ceni się. Może nie w gimnazjum ale już po dwudziestce jak najbardziej.

Niestety nie ceni się. Kiedy byłem w Anglii znajoma powiedziała mi \"Andrzej jest bardzo grzecznym chłopakiem\" i wcale nie zrobiło mi się miło po tym komplemencie Jednak dla większości kobiet taki facet jest zbyt miękki np narzekają że nie klnę, że nie mówię \"dupa\" określajac dziewczynę z

A mnie nie zależy żeby facet był przystojniakiem, tylko by wszystkie na niego leciały a ja zazdrosna jestem jak kocham. Wystarczy mi jak będzie kulturalny, czuły, będzie miał dla mnie czas i szacunek ; i nigdy nie zdradzi...jeszcze cenię sobie takie cechy jak uczciwość, zaradność, ( wykształcenie i stan majątkowy nie mają dla mnie znaczenia) . :) Chętnie poznam kogoś takiego 🌼

laida "Ceni się. Może nie w gimnazjum ale już po dwudziestce jak najbardziej." hmmm to może tak stopniami edukacji życia, czy się ceni ich czy nie No to jedziemy przedszkole - NIE zerówka - NIE podstawówka - NIE gimnazjum - NIEEEEEEEEEEEEE ogólniak / technikum - heheh tym bardziej NIE studia - przykre ale niestety NIE praca zawodowa - ciekawe czy zgadniecie - NIE emerytura :P ......... czasamia TAAAAKKKK :) czyli jest nadzieja ;) Joletka - i bardzo rozsądne podejście :) mam nadzieję że znajdziesz.

Gość czy ceni się kulturalnych
to tego nie wiem, ale na pewno ceni się kulturystów :classic_cool:

Kotek mruczek jest jeden "morodino..baaardzo naciągana jest Twoja teoria " niestety została zweryfikowana w praktyce :) i póki co się sprawdza, ale jakoś się z tego nie cieszę Andrzej z Aleksandrowa dokładnie, jedyna nadzieja po przejściu na emeryturę :)

Gość
Owszem, jeśli potrafią schować wychowanie do kieszeni adekwatnie do sytuacji :P

absolutnie wszystko zalezy od samej kobiety, jakie jest jej wyobrażenie męzczyzny, jaki ma jego wzorzec. sa kobiety, które cenia męzczyzn miłych, delikatnych, kulturalnych, ja takich bardzo cenię. Oczywiscie to nie wyklucza posiadania przez takiego faceta ciekawej osobowości, własnego zdania, czyli tego na czym równie mi zalezy. Facet miły to nie jest mameja, jak tu czasem się pisze. to zasadniczy błąd! ale mam znajome, które nie tyle, że nie cenią takich mężczyzn, co po prostu mają inne o nich wyobrażenie i wola facetów agresywnych, twardych itd.. po prostu co kto lubi. dlatego NIE MOŻNA powiedzieć, że kobiety lubią twardych macho, albo, że lubią wrażliwych i łagodnych. RóżNE KOBIETY LUBIą I WYBIERAJA RóZNYCH MęZCZYZN.