Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ccosikan

czy dzisiaj ceni się kulturalnych i dobrze wychowanych facetów?

Polecane posty

I znow po raz setny to samo... Nudne mameje bez jajec uszlachetniaja swoje ulomności charakteru, nazywając - brak ikry i inicjatywy - byciem spokojnym, - brak zdecydowania - kulturą - tchórzostwo - dobrym wychowaniem - brak jaj - romantyzmem I oczywiście zaraz zlatuje sie tabun kobitek-pocieszycielek, ktore chętnie pocieszą biednych chlopcow zapewniajac ich, ze kazda by oczywiscie takiego jak oni docenila i ze na 100% znajda kobiete ktora bedzie nimi zachwycona, tylko zupelnie przypadkowo :P akurat żadna z nich nie jest albo nie byla z takim jak oni :P A problem takich chlopaczkow polega na tym, że są nudni jak flaki z olejem i wiecej emocji odczuwa sie, otwierajac serek wiejski firmy piątnica, niż przebywajac z takim typem.... kulturalni i dobrze wychowani oraz romantyczni faceci (FACECI - to slowo klucz) nie nudzą w realu orz nie zakladaja w necie setek tematow o tym, jacy to są nieszczesliwi.... Tak robią tylko miękkie faje, ktore nie nadaja sie do niczego Faceci rwą dupy a na necie mogą sie co najwyzej posmiac, z takich jak autor tematu np

Gość Do frk-
Ale Ty klakier jesteś :P

Gość
To i ja się do klakierów dołączam. Komiczne -> mój poklask nie jest tani. Wyskakuj z kasy :P P.S. I komórki :P

Gość Do frk-
Ooo i reszta klakierów przyszła :P

Gość Do frk-
Za puszkę sardynek ?:P

Gość
Moją może przesłać pocztą ^^

Gość Pytanie jest retoryczne ......
Oczywiście że sie ceni ? jeżeli kobieta ma do wyboru kulturalnego miłego ale może średniego z wyglądu i supeeer przystojnego gbura i chama to wiadomo że wybierze tego pierwszego. To oczywiste

Gość
Przestalibyście się obnosić ze swoją orientacją, co? Jebana homo-propaganda. :P

Gość Do frk-
To oczywiste ze jeśli będzie miała do wyboru "supeeer przystojnego gbura i chama " to pozwoli mu się zapłodnić a dziecko będzie wychowywać "kulturalny, miły ale może średni z wyglądu" :P

Gość 22ona22
czy dzisiaj ceni się kulturalnych i dobrze wychowanych facetów? jak dla mnie może facet posiadać te cechy i być zarówno zdecydowany i ciekawy, dlaczego odrazu tak rozgraniczać? oczywiście, że się ceni, tacy faceci to skarby w dzisiejszych czasach :D

Gość
Niektórym pozostaje tylko to drugie. :P

Gość Dofrk
Klakierzyca :P

Gość Dofrk
Klakierzyca z wyszczerbionym uchem :P

Gość Dofrk
Wydaje mi się, ze potrafię dokuczyć :classic_cool:

Gość Dofrk
Zamiast wibratora używam autobusu, to znaczy gdy kierowca zatrzymuje pojazd na przystankach i silnik pracuje na wolnych obrotach, obejmuję udami poręcze, czasem kasownik, doznając potężnych orgazmów komunikacyjnych :classic_cool: P.S. Z rorzewnieniem wspominam czasy młodości, gdy do spółdzielni "Przyszłość" dojeżdżałam Jelczem, tzw ogórkiem, to były wibracje, to były orgazmy! Niestey dzisiejsze autobusy nie dają takiego spektrum, siły i natężenia wibracji, eeeeeeeeeeeeeh modernizacja :(

Gość Dofrk
Podszywy, podszywy i jeszcze raz podszywy :P