Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

enamorada

A moze sa tu jakies osoby, ktore nie chca miec partnera?

Polecane posty

Gość kkkkkkkkkkkkkkkk
ja tez nie chce nie wyobrazam sobie na dluzsza mete byc z kims kogo nie kocham!!!!!!

Gość ElIinka
dlaczego nie chcesz miec partnera?

Gość samanta333333333333
a wyobraźcie sobie siebie za 30 lat jak siedzicie sami przed tv i nie macie do kogo gębusi otworzyć :P starzeć się w samotności to coś okropnego ;)

No wlasnie jedyna moja obawa jest samotna starosc! Ale z z drugiej strony maz i tak pewnie szybciej umrze, albo odejdzie do mlodszej, albo bedzie zgrzedny :P Zobaczymy jak to bedzie, jak na razie mam 28 lat i nie lubie miec nikogo na glowie, nie lubie ograniczen.

Gość djksafjfa
mam 19 lat.. za sobą prawie 3 letni zwiazek.... czulam sie jak w klatce... tez nie chce miec partnera.. kocham wolnosc.. mimo ze jestem teraz w kims zakochana..ciezko mi sie wyobrazic w zwiazku z nim.. odpowiadaja mi relacje na stopie flirtu.. nie wiem..

Gość samanta333333333333
hmm ja bym się bała miec 28 i być sama teraz kolesie lubią coraz młodsze do siebie więc im starsza laska tym trudniej sobie kogoś normalnego znaleśc też zawsze miałam rozterki bycie samej też super sprawa ;D ale jak widzę stare panny jak narzekają itp to już się widzę za parę lat jak tak będę gadać koleżanki się pohajtają a ja zostanę sama ;D i nawet na piwo nie będę miała z kim wyjść ;P lol teraz jestem ponad rok z chłopakiem i zobaczymy co to będzie ;D czasem marzy mi sie bycie samej i szaleć ile wlezie ale trza się opanować ;D

Gość samanta333333333333
djksafjfa -- masz dopiero 19 lat więc nie myśl jeszcze poważnie tylko wykorzystaj młodość :)

samanta - za kilka lat sie pozenia, a za jeszcze kilka porozwodza :P Faceta mozna sobie znalezc w kazdym wieku, to akurat nie problem.

Gość Kasiak30***
nie ze wy chcecie byc wolne tylko nikt róhac nie chce a jezeli chce to nie chce jeszcze na to robic i utrzymywac te smierdzące dupska rozróhane i starzejące się. zaklamane pasztety

Enamorada- chyba jeszcze niedawno byłas z kims? ja to z kolei za wybredna jestem, ponoc stare pany tak mają:P wolę być sama niż z pierwszym lepszym byle-kim byle był

Czesc Andrzejku :) Bo wolna czuje sie najlepiej psychicznie. A poza tym gonienie kroliczka jest najfajniejsze. Jak sie juz go zlapie to po zabawie.

Gość samanta333333333333
enamorada hehe nie można od razu zakładać że każdy się będzie rozwodził :P no jak się dobrze wygląda i ma cały czas powodzenie to można ale im starsza tym trudniej ;D no bo gdzie szukać póżniej tego faceta ?? ;D głownie to sie ludzi epoznają , albo w szkole , dyskoteka lub praca więc takiej 30stolatce zostaje tylko to ostatnie ;P

Arava - tak rozstalam sie z chlopakiem miesiac temu. Ale nadal mieszkamy razem i sie przyjaznimy, taki uklada o wiele bardziej mi odpowiada!

samanta - nie kazdy, ale w kazdym wieku istnieja ludzie wolni. Bez sensu lapac faceta tylko z obawy, ze za kilka lat wszyscy sie sparuja a ja nie. Jesli lepiej mi samej to na pewno nie bede zazdroscic parom.

OO, mieszkacie razem? nie wiem, czy umiałabym.Pewnie skusiałbym sie na przyjcielski seksik:P niestety:P a tak bez żartów - bycie singlem jest doskonałe pod pewnymi względami, szczególeni ejsli jest sie jak ja młodym (względnie), samowystarczalnym i dobrze sytuowanym (wzglednie).czasami związek to jedyna mozliwosc poradzenia sobie w zyciu.Sa tez osoby, które swoją wartośc potrafia określic tylko przez pryzmat osoby obok (moja kuzynka-rozstał się z facetem i nie istnieje psychicznie teraz)

Gość samanta333333333333
enamorada -- mieszkacie dalej razem ?? czyli co związek bez zobowiązań ?? ;D sex wchodzi w grę ?? ;D ja mam w sumie w sobie takie dwa głosy osobę która dobrze by się czuła w samotności a z drugiej strony brakowałoby tej drugiej połówki mój znak zodiaku to rak więc mam trudny charakter hehe ;D

Gość samanta333333333333
no masz rację .. przecież wiadomo że jak się kogoś nie kocha i nie jest się go w 100 % pewnym to się z nim nie będzię hajtać :)