Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kupiłam buty i sukienke

Kupiłam buty i sukienk

Polecane posty

Sukienka jest tania jak barszcz kosztuje 119 zł w orsayu Wczoraj dostali:)

No coś ty, nigdy nie widziałam, co to w ogóle jest biżuteria? :O Kryształki wyglądające jak brylanciki Wszystkie dobrze ci tu radzą a ty jak osioł trwasz przy swoim, ubierz się tak, wtedy posadzą cię przy stoliku z wiekowymi ciotkami, będziesz idealnie pasowała do nich strojem :P

Gość waclawa20
ogolnie zestaw nienajgorszy, ale nie na wesele!!! za skromny i bedziesz wygladac jak bidula

Gość beznadziejne
wypraszam sobie! nigdy nie zalozylam rurek! no i gowniara juz tez nie jestem... wyrazilam swoje zdanie, nie mialam zamiaru obrazac autorke, ona chciala uslyslec co mysla inni, to uslyszala, i tyle i dla mnie niewazne jest to, czy kupilo sie sukienke na bazarze, w new look-u, czy orsay-u, czy uszylo sie samemu, to nie ma znaczenia! wazny jest sam ciuch! a ta sukienka nie podoba mi sie (ta druga troche lepsza) proponuje autorce zalozyc to, co chce i nie pytac wiecej o zdanie innych badz soba!

Gość beznadziejne
chinka... --> ;-)

Gość papryczka-smutnabardzo
sadze ze kimonowa sukienka jest o wiele fajniejsza :)taka stylowa, uroczysta, poprostu bomba dla mnie. ale mysle ze ta czarna na kims wygladała by o wiele lepiej, a napewno jesli dodała bys jakies ładne dodatki [naszyknik , bransoletka] w fajnym kolorku tez moze by to ozywiło tą sukienke. zawsze myslalam ze czarnych sukienek nie badzo pasuje zakładać na slub. butki fajne , venezja ma fajne kroje. osobiscie jednak wole odkryte palce i zakryte piety. ale sa fajne, podobaja mi sie :)

Gość waclawa20
idzie na wesele we wrzesniu i juz kupila sukienke??? jakas pojebana!!!!!!! i jeszcze pisala ze sukienka to morgan i musi kosztowac,a potem nagle sie okazalo ze to orsay i jest tania jak barszcz...hmmm...jakas zryta pipa

Gość waclawa20
buty tez takie sobie, srednio ciekawe, rzadko kiedy mi sie cos podoba w wenezii...wole prima mode

Gość nicola76
a mnie sie podoba, skromnie a alegancko, tylko ten szal mi jakos do tego nie pasuje...

Gość waclawa20
sluchajcie,ale o co chodzi z tym " sukienka to morgan, musiala kosztowac", a potem "orsay, tania jak barszcz" dziwne...

Gość bulbaniec
to ta sukienka jest z koła ( dół )??? w ogóle tego nie widać....

Gość goodmorning
nooo, pasuje, jesli masz ponad czterdziestke i wesele jest we wsi w remizie, a goscie to same babcie i starsze ciocie, to chcialas uslyszec?

ej zazdrośnice nie podszywać się :) Mam 39 lat rozmiar 38 . Czarną zostawię na ulice:)a kupię kimonową .Pozdrawiam czas trochę popracować.Życzę wszystkim miłego dla Tobie Wiesiu też :) jak trochę pochodzę wystawie aukcje na allegro możesz kupić:)

Wacława to Wiesie ?nie potrafię tego zgłębić .Tak ,że zaprasza Wacławo na aukcję we wrześniu .

Gość waclawa20
jak masz 39lat i wesele bedzie na wiosce,to moze byc :)

widać dziewczyna nie bywa na weselach. Zamiast jej doradzić znowu dokuczacie :D Poza tym może to wesele w Pcimiu na 600 osób ? Na takie wypada iść nawet w białym worze. Ludzie na wsiach chodzą na wesela całe lato co tydzień. Zawsze jakiś jaś się hajta. Policzcie jakie to koszty z 10 sukienek + 10 kopert + 10 butów itd..

Gość Bardzo mi si e podoba
Ten zestaw sukienka z orsaya tutaj dokładnie ją widać to to piersza po lewej. http://www.we-dwoje.pl/letnie;sukienki;orsay,artykul,5538.html?foto_id=7 Natomiast w życiu nic bym nie kupiła z netu modelka na 2 sukni dziwnie się wygina i nie wiadomo co to za materiał można w tym wyglądać źle

Gość głupiś
idź ciamajdo naucz się linki wklejać, cholera jasna, smaku ludziom narobią a tu sie nie otwiera...

Gość Karo5
wystarczy spacje usunąć.