Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kupiłam buty i sukienke

Kupiłam buty i sukienk

Polecane posty

Gość strasznie zwyczajna ta
sukienka

Gość bulbaniec
sukienka jest straszna, plebejska, wieśniacka, natomiast butki nice, choc nie przepadam za odkrtymi piętami i zabudowanym przodem

Gość Gicior
Spoko mi się podoba !!!

miała być prosta taka później na ulice normalnie do chodzenia .

Gość a moim zdaniem ta
sukienka jakas taka skromna i ciemna , bardziej na pogrzeb niz na wesele , malo elegancka a buty ... wcale mi sie nie podobaja i to za taka kase :/ bez obrazy - to moje zdanie

Gość towert
Może nie chodz w sukience po ulicy tylko po chodniku, bo cie ktoś rozjedzie!

heheh w venezii bejbe nie ma tańszych musisz do CC walić:) kurcze ta sukienka na manekinie lepiej by wyglądała albo na kimś

Gość bulbaniec
ta sukienka nie może dobrze wyglądać, ani an manekinie, na człowieku ani an wieszaku, jest beznadziejna, taka pogrzebówa dla wiesi ze wsi

Gość beznadziejne
teraz mamy Cie pochwalic? nie wiem co na celu mialo zalozenie tego tematu jak dla mnie to buty sa okropne! dziwne wydaje mi sie, ze chwalisz sie ile za nie zaplacilas :-O gdybys nic nie mowila, to pomyslalabym, ze dalas jakies 50 zl na targu a sukienka baaardzo przecietna, zwyczajna, srednia... bylaby ok, jesli to bylby tylko uroczysty obiad, ale jesli to ma byc slub z pompa i wesele to wstyd byloby mi to zalozyc ale to tylko moje zdanie...

Gość wszystko takie eleganckie

Gość bulbaniec
to to ma być na ślub i wesele, oł szit... masz przesrane...

Gość bulbaniec
o fuuuj i jezszce ten biały szal... to ma byc wesele na wsi tak, dlatego musiałaś byc "stylowa" ?

a co nie można w czarnej kiece z dodatkami jasnymi iść na wesele?

Gość bulbaniec
moim zdaniem można, uważam, że czarny to bardzo elegancki kolor, ale w przypadku Twojej sukienki, te białe lamówki daja jakiś taki niefajny efekt. ogólna stylistyka, kolor sukienki plus lamówki = cos niefajnego. Buty sa super :)

Gość vinca
ludzie!!!!!!! jesteście okropni!! :( wszystko jest kwestią gustu!! nie musicie od razu dziewczynę obrażać

Czy ja wiem czy taka straszna? Razem z tymi butami tworzy fajny zestaw a'la lata 60te, a to niby modne jest...? Osobiście mam inny styl, ale jakby się autorce nie podobała, to by chyba nie kupiła, nie?:-D

A ta 2 sukienka daje radę?? vinca daj spokój nie czuję się urażona :) Pewnie to piszą jakieś bardzo młode dziewczyny ,które nie wiele wiedzą o modzie sama firma venezia a sukienka to morgan musi kosztować ,ale myśle ,że takie młode laski znają tylko rurki i bluzki z allegro .

Dokładnie to są lata 6--te sukienka jest z koła dołem i mocno plisowana :)do tego można dodać szal i coś jak w "gorączce sobotniej nocy:)"

Gość bulbaniec
hym, poczekj, poczekaj:) możnaby tę sukienkę ożywić np. amarantowym szalem albo wielką bransoletą w kontrastowym kolorze... pomyslalam o rajstopach w odlotowym kolorze, ale jest odkryta pięta..hym? a może jakis żakiet króciutki - np. żółty, zielony, amarantowy właśnie?? a ta druga sukienka jest całkiem niezła, tylko mi kolor nie odpowiada :/ coś wykombinujemy :) nie chciałam byc przykra, wyraziłam swoje zdanie. vinca - heeeej, jeżeli ktoś wystawia cos do oceny, to kwestią całkowicie normalną, dopuszczalną jest ocena tej rzeczy... tak? czy może nie?

Gość ffcis
przeciez to nie morgan tylko sukienka z orsay za 119 zl. z reszta dosc ladna w stylu audrey hepburn trocheretro. buty tez sa w tym stylu ale kolorystycznie do niej nie pasuja a szal to juz ciemna rozpacz

SZal jest perłowy a bransoletka i kolia plus kolczyki wszytko kryształki svaworski

Sukienka nie najgorsza, buty też, tylko na pewno nie razem :O Będziesz wyglądała jakbyś szła na egzamin, trzeba było kupić inny kolor butów, teraz modne są dodatki w intensywnych kolorach a nie takie smucenie na biało czarno :O

Brawo orsay :) buty są czarne więc jak kolorystycznie nei pasują??

Gość ffcis
na zdjeciu wyglada jakby mialy brazowe klamry. nie maja?

to sa kryształki nie brylanciki widziałaś tę biżuterie?

Gość misiaaaaaaaaaaaaaa
a mi sie podoba i sukienka i buty:) a szczególnie sukienka gdzie kupiłas?? bo tez mam w esele;)