Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytambo jestem niedoswiadczona

pierwszy raz- dla mnie wazne

Polecane posty

Gość pytambo jestem niedoswiadczona

Mam 20 lat i niedlugo ropozczne wspolzycie , dla partnera bede pierwsza od la mnie rowniez. On ma juz jakies doswiadczenia sesualne ja raczej male. Pozwolilam juz mu na minetke i zdecydowalismy sie tez na 69. Ale mam inny problem boje sie , ze przy pierwszym stosunku bede mocno krwwila. i nie wiem ile czasu mam odczekac do nastepnego stosunku. Dziekuje za udzielenie informacji

Gość Grrrrrrr
Myślisz, że to jest jakaś zasada że ileś trzeba odczekać? Niektóre krwawią, niektóre (tak jak ja) w ogóle nie krwawią przy 1 razie:P Weź dziewczyno wyluzuj, taka duza, a takie pytanka zadajesz... Jak mamy Ci odpowiedzieć? :D Czekaj pol roku najlepiej :D

nie zakladaj ze bedziesz krwawila,nie jest powiedziane ze musi pojawic sie krew.spokojnie rozluznij sie,a na te tematy bedziesz sie martwic jak bedziesz juz po,moze wcale nie bedziesz musiala :) powodzenia

Gość taka jakas see
ja za 2 badz 3 razem dopiero lekko krwawilam, raczej to byla taka czerwona błonka albo jej kawałki... nie masz sie czym przejmowac, mozesz pod pupe podlozyc jakis papier badz materioal i w majtkach nos wkladke na wszelki

Gość Margaritaa
Kiedyś czytałam, że powinno czekać się około dwóch tygodni między pierwszym a następnym razem. Ja czekałam hmm... 2 godziny :D Nie przejmuj się takim czymś jak krwawienie, ja miałam taki śluz lekko czerwony, to z szyjki macicy:) Będzie dobrze, nie martw się tym ;)