Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lina_Malina22

No i będzie dzidzia 13.12.2008

Polecane posty

Pisałam dwa dni temu że zrobiłam 2 testy kobietki i wyszły pozytywnie. Poszłam do gina no i potwierdził :) Jestem w ciąży od 3,5 tygodnia mniej więcej a więc dzidzia pojawi się ok. 13 grudnia tego roku :) Musieliśmy ślub przyspieszyć o 3 miesiące bo sukienka już kupiona i nie weszłabym w nią :) Słuchajcie to dopiero ponad 3 tydzień i czy możliwe że to przez ciążę jestem taka śpiąca i wszystko mnie boli. No i że piersi już mi się powiększyły! Nie za wcześnie? Nie obżeram się, nawet nie mam apetytu za bardzo. I takie pytanie kiedy mogę się spodziewać nudności? Tak mniej więcej? Pozdrawiam Kobietki kochane głowa do góry. Zaszłam po 1,5 roku ;)

Lina, gratulacje :) Termin prawie w moje urodziny :) 12.12 :P Tak, mozesz byc nadbrzmiala z powodu podnoszacego sie poziomu progesteronu. To spanie tez zawdziecza sie temu hormonowi. A co do nudnosci..tylko, albo az 50% kobiet je doswiadcza, ja mialam szczescie ze mnie to ominelo :) Jedynie nadwrazliwosc na zapachy towarzyszy mi od poczatku.

Dziękuję :) Nadwrażliwość na zapachy już chyba mam :D Dzisiaj jak poczułam maliny to myślałam że ślinotoku dostanę. Potem czułam je nawet na stacji benzynowej :) I boli mnie głowa cały dzień - jestem taka ospała, ciągle ziewam a wczoraj biegałam co chwilę siku. Dzisiaj mi przeszło. Teraz męczą mnie zaparcia. Trochę to wcześnie tak uważam :)

Gość 35 tyg i lekarz zobaczyl
ciaze ? To chyba usg to ma 7d !!

zobaczył i nawet mi pokazał :) Na razie widać tylko pęcherzyk ale i tak był śliczny :D Za 2 tyg mam przyjsc na badania krwi i moczu