Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość owocowamama z zielonym okiem

od kiedy dziecku wode mineralna bez gotowania???

Polecane posty

czy juz moge mojej zuzce wode bez gotowania dawac? ma 11,5 m

a kto ci przyfasolil? ;) owocowa- daj na próbe - i zobacz- nie będzie sraczki to dawaj- ja w zasadzie mineralną daje od samego początku bez gotowania

ike taka jedna z kafeterii mnie znalazla i za znecanie sie psychiczne przywalila mi w oko:O:P dzieki ike;)

a jeszcze jedno jak robi sie dziecku mleko modyfikowane - bo ja jestem zielona w te klocki.. np na noc to ono moze sobie tak lezec.. tzn robie, klade sie spac.. i np za 3 godz zuzka sie dopomina i ja jej takie daje?? czy od razu po przygotowaniu trzeba pic?? niby na opakowaniu ze w ciagu godziny.. ale ciekawa jestem jak to robia mamusie w praktyce.. bo moja zuzka w nocy tak sie drze.. ze zanim ja jej zagotuje wode.. zrobie too mleko to masakra:O

Gość eloooo
a nie umiesz czytać??? na opakowaniu jest wyraźna instrukcja...:O jezu co za ignorancja...i głupota...

Gość lkjsdiunybgfsu
zagotuj wode i wlej do termosu!

Gość eloooo
o boże owocowa ale mi dowaliłaś...buhhahaha, idę się pochlastać normalnie...:P a tak na marginesie...masz już tak duże dziecko i nie wiesz jak mu przygotować mleko w nocy...? no nie mów, że to nie jest ignorancją lub głupotą :P hehe :P

owocowa- nie- nie możesz mleka trzymac pare godzin -oczywiście powiedzmy godzinkę, dwie jak jest chlodniej , tak- ale potem zacznie śmierdzieć - najprostszym sposobem na szybkie robienie jest czajnik elektryczny z przegotowaną wodą , który włącza się dosłownie na pare sekund- możesz w nocy też spróbować dać poprostu picie co do pobicia- nie martw się ciesz się że nie jesteś facet- bo mieć zielone oko to jedno- a zielone jajka to już zupełnie inna sprawa

Zależy jaką wodę podajesz i kiedy była otwarta butelka. Jak masz wodę typu Gerber to zdecydowanie mozesz. Pozdrawiam

Gość mammaEla
ja podałam gerbera wodę od 5 miesiąca. mój synek toleruje ją świetnie:)

Gość dziQska
dziewczyny, a na tej wodzie gerbera mogę też przygotowywać kaszki tylko ją podgrzewając, a nie zagotowując?

Gość aquarelka
tak, ta woda nie wymaga przegotowywania przed podaniem - jeśli nie chcesz jej podgrzewać to też nie musisz.

Sory dziewczyny ale nie rozumię,czyli że co że nie trzeba wogule przegotowywać wody mineralnej?... Ja gotuje ok.5minut wlewam do dzbanka i sobie stoi,w nocy do podgrzewacza i po sprawie.

Gość o to ta brzydka owocowa
ja podaje mineralke bez gotowania od ok 5 miesiaca, przyjal to supoer

Gość tante uta
a my też gerbera wodę bez gotowania podajemy naszemu dziecięciu od 9 miesiąca i wszystko jest w porządku.to jest woda specjalnie dla takich maluszków i mam, które nie zawsze maja czas i sprzyjające okoliczności, żeby gotować wodę.

Gość gamza
ja dalam synkowi wodę gerbera jak miał 6 miesięcy - nie było żadnych sensacji, do dziś pije wodę bez żadnych grymasów.