Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dcf zxxz

co sądzicie o 23 latku który się jeszcze nigdy nie upił w życiu

Polecane posty

takie pytanie swiadczy troszke o Twojej \"glupocie\"..ale wracajac do tematu- oczywiscie ze to jest cos pozytywnego,nawet bardzo:)

Gość ja na twoim miejscu
ze nie zna zycia :P

Gość jak on sie ucowal

Gość NO TO C O
Pijesz z głową:D to sie chwali.....

Gość fghtrhyybvty
to znaczy ze niewiadomo jaka bedzie reakcja jak sie spije pierwszy raz.... nastolatkom sie wybacza... glupota, ciekawosc... dorosły czlowiek bedzie msuial odpowiedac za swoje zachowanie,co oczywiscie nie znaczy ze powinien sie spic. Uwazam ze kazdy robi to co lubi- jesli ktos nie chce to niech nie pije- a jesli mu sie zachce to radze w towarzystwie dobrych zbnajomych takich- wyrozumiałych:) kultura picia to jest problem Polakow, czas najwyzszy wydoroslec naszej mentalnosci:)

Gość Evangeline
Widac nie mial okazji:-)

a ja mam 21 lat i jak dotad to tylko raz - jeden raz majac chyba 18 lat sie konkretnie upiłem i od tamtego czasu czuję wstręt do alkoholu, od tamtego czasu > ok 3 lata < nie wypilem ani kieliszka wodki, ani wina, w sylwestra szampana tez sie nie tykam :o sporadycznie jakies piwko heh kilka w ciagu roku ://

Gość gienia benia
czyżby wybryk natury??!!

Gość szkolniak
ja sie upije tylko trzy razy w zyciu : na swojej osiemnastce, na osiemnastce partnerki i na swoim weselu :P

Gość zzzzzeeeee
spoko koles :) wiecej takich a ja mam 2 lata wiecej i nigdy wiecje niz 1 piwa nie wypilam bo mi sie chce spac..a na humor i mi sie humor psuje..:D

Gość 2 paczki dziennie a i wiecej
ze ma 23 lata i nigdy sie nie upił?

jeśli upijesz sie na swoim weselu to współczuje pannie młodej :P osobiście lubię jak ludzie potrafią pić z głową :classic_cool: można się mocno wstawić ale upicie się sugeruje już utratę świadomości a różne rzeczy się wtedy dzieją ;)

Gość my myslimy że
ma problemy rodzinne. Gość który nie popełnił w młodości "młodzieńczych głupstw" najprawdopodobniej musiał ze względu na okoliczności zbyt wcześnie dojrzeć. Szkoda gościa bo ma zrypane dzieciństwo ale jeszcze całe życie przed nim więc może nie bedzie źle :)

''Z takim gościem jest zdecydowanie coś nie tak! '' Niby co jest nie tak? Ja w wieku 30 lat nigdy nie piłam alkoholu ( poza szampanem i piwem reds jabłkowym, ale mówią, że to nie alkohol) i nie widzę w tym nic dziwnego.

Znam tylko jednego 26-latka, co nie pije w ogóle. Strasznie jest dziwny/agresywny, ale to pewnie przez to, że dziewczyny też nie miał nigdy. A nierozładowane napięcie seksualne podobno chłopom uderza po głowie :P

Gość że to gej

ale wiecie.. upił a pic to roznica..;-) ja pije piwo, wodke (czasami:P), wino i mam taki łeb, że nigdy sie nie schlałam :D

Gość fajny gosc

napić sie można... ale trzeba to robic z umiarem, bo potem wstyd jak sie schleje ktoś... rozne glupie, dziwne rzeczy potem sie wyprawia:P i nie mówie o sobie ;)

a ja mam 34 lata i nigdy sie nie upilem... tzn film mi sie nie urwal... mam strasznie mocna glowe, pol litra wodki to mi co najwyzej humor odrobine poprawia i zawsze, gdy inni maja juz dobrze w czubie, ja zachowuje trzezwosc umyslu... gosc ma po prostu mocna glowe... alkohol jest dla ludzi, ale ludzi myslacych i znajacych swe mozliwosci