Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 19***kika

czy jest jakas granica??

Polecane posty

Gość 19***kika

po jakim czasie, przespaliscie sie ze swoim obecnym partnerem??

Gość jenny 20
ja po 10 miesiącach, dla niektórych to dłuuuugo, ale to był mój pierwszy raz i czekałam na odpowiednią okazje. Co prawda byłam gotowa wcześniej, tak po pół roku bycia razem, ale tak jakos wyszło:)

Gość 19***kika
kurcze no niby duugo :) my tez jestesmy ze soba 10 msc i od niedawna zaczeły sie wlasnie takie rozmowy, w sumie to nie ja byłam inicjatorką, ale co tu sie dziwic...chyba nie jestem na to gotowa ;/

Gość jenny 20
tzn tak...u nas po ok 3 misiącach było cos bliżej, ale nie sam sex. Nie byłam jeszcze wtedy gotowa i tyle, chłopak to szanował. grunt to czuc sie pewnym swojej decyzji:) teraz jesteśmy razem już ponad 2,5 roku, miszkamy razem i niczego nie żałuje (wręcz odwrotnie)

Gość 19***kika
Hmmm my spotykamlismy sie napoczatku zadko, i mielismy troche pod gorke, w sumie nie jestesmy latwymi charakterami ;p dlatego musielismy sie do siebie przyzwyczaic, dla mojego faceta, nie bede tą pierwszą ale twierdzi ze to na mnie wlasnie czekał, i czeka do tej pory, za to bardzo jestem mu wdzieczna, jesli zblizamy sie do siebie, to jest bardzo delikatny i czuły...kurde, sama nie wiem ;/ z jednej strony chce, z drugiej nie jestem pewna...ale dzieki za wyrozumiałosc, glupie pytanie zadałam ;p