Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfumoholiczka

jakie perfumy i ile posiadacie?

Polecane posty

Gość perfumoholiczka

wyisujcie nazwy perfum jakie posiadacie jestem ciekawa czy macie po wiecej niz jeden ,ja ostatnio szaleje z perfumami a moj faceto mowi ze lepiej bym sobie icuch kupila bo perfumy to wyzucanie kasy co wy na to

Gość perfumoholiczka
wypisujcie

Gość zayebiaszcze perfuma

Gość propaganda dziala
nie wiem co twoj facet ma do twoich perfum? przeciez to twoja sprawa. ja uwielbiam pieknie pachniec i mam: 212 kh britney spears fantasy cacharel amor amor dune ck one i kilka wod perfumowanych czesto tez podbieram perfumy mojego faceta;)

Gość łojejej
na co wam tyle perfum?? każda na inną okazję? bez sensu, perfumy to cecha charakterystyczna, po zapachu się poznaje bądź wyczuwa czy to ta osoba czy nie :P a nie 10 pefum ja mam ChanSon d'Eau

Gość propaganda dziala
mam tyle bo lubie roznorodnosc, tak samo jak codziennie ubieram sie w cos innego tak samo codziennie inaczej pachne.

Gość propaganda dziala
po pierwsze nie nanosze perfum na ubrania gdyz moga je odbarwiac, poza tym perfumy nosi sie bezposrednio na skorze. poza tym ubrania piore, to chyba oczywiste;/

Gość łojejej
jak se chcesz:P

tylko mi nie mow ze kazda rzecz pierzesz po jednym zalozeniu i ze np szaliki i apaszki tez................bo nie uwierze................ a to wszystko przechodzi zapachem

Gość propaganda dziala
wiekszosc rzeczy piore po jednym ubraniu, a szalikow mam kilka.

Gość szewczyk burczymucha
Birch Water - pol litra, ale szybko schodzi.

Gość Galatasaray
Roma - Laura Biagotti Downtown Girl - Revlon Contradiction - CK Celebre - Avon Wish - Chopard (już końcówka) Mademoiselle - Chanell (też na 2 razy) Summer One - CK Pur Blanca - Avon Little Black Dress - Avon True Glow - Avon 1881 - Cerutti Na lato kupię sobie jeszcze Bruberry Summer Time bo mi się strasznie podoba.

Gość propaganda dziala
brawo! widze, ze nie ja jedna lubie roznorodnosc :D

chanel - allure bulgari - pour femme, rose essentiele ysl - in love again ck -in2u armani - code el - pleasures e. arden - mediterranean

Gość propaganda dziala
mysle, ze szalikow mam wiecej niz perfum, ale owszem jesli sie ma mieszac to nosze rozne szaliki. poza tym wypranie szalika to nie filozofia

Gość Galatasaray
Ja jak zakładam 2 razy sweter to czuję czym pachniał i używam tego samego zapachu. Zresztą ja też NIGDY nie pryskam na rzeczy tylko na szyję, zanim się ubiorę.

Gość łojejej
od kiedy perfumy odbarwiają ubrania? prędzej dezodorant

Gość propaganda dziala
moge tylko doradzic, ze niektore meskie zapachy sa bardzo..kobiece i jak podbieram je facetowi to kolezanki pozniej pytaja skad wytrzasnelam taki genialny zapach..hehe..czesto tez uzywamy zapachy unisex.

Gość propaganda dziala
od wtedy kiedy maja w sobie alkohol, ktory nie tylko odbarwia ubrania, ale i skore na sloncu.

Gość Galatasaray
łojej , odbarwiają, odbarwiają, Spryskaj sobie białą bluzkę mademoiselle albo zwykłym Kobako to zobaczysz.

Gość propaganda dziala
z reszta nie rozumiem po co pryskac ubrania ? skoro perfumy nosi sie na skorze

Gość Galatasaray
Prppaganda dla mnie takim super zapachem męskim, który najlepiej sama bym używała jesy boss szary z pomarańczowym paseczkiem. Dla mnie sam sex :D

Gość łojejej
no ja się psikam w okolicach szyji z odległości 10 cm, więc na ubrania też coś zleci, ale jescze nigdy nic mi nie odbarwiło

Gość propaganda dziala
oj masz racje bossy sa super, moja facet mial nie dawno zielonego chyba w kazdym razie zielona byla nakretka..zapach boski. kenzo pour homme jest swietny, ponoc mial byc poczatkowo kobiecym zapachem. ja bardzo go lubie.

Gość propaganda dziala
nie odbarwilo bo nie pryskalas bezposrednio na ubranie, tylko z jakiejs odleglosci. ale radze uwazac.

Gość nie koniecznie trzeba sie perf
umowac innym codziennie i nosic te same ubrania ;) Perfumy sa jak ciuchy ... zakladane na rozne okazje ;) w lato do lekkich sukienek spryskuje sie green tea elizabeth Arden, ale nie wyobrazam sobie tego samego zapachu juz w zimie czy nawet przy wyjsciu na wieczor :)

No to teraz ja:-) davidoff - game davidoff - echo chanel - allure avon - incadesence ralph lauren - polo sport elizabeth arden - after 5 elizabeth arden - sunflowers jil sander - jil i teraz kolekcja diora: jadore dune dolce vita addict pure poison no i piore ubrania po kazdym uzyciu, choc perfumuje skore, a nie szaliki :-))))))