Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfumoholiczka

jakie perfumy i ile posiadacie?

Polecane posty

Gość propaganda dziala
ja przymierzalam sie do kupna na allegro juz nie raz, bo ceny nie sa wysokie, ale zawsze balam sie, ze mnie ktos wykiwa. dlatego zaopatruje sie za granica jak mam mozliwosc, a czesto tez dostaje. co do butow..ciezko mi znalezc takie, ktore mi sie podobaja, szczegolnie na lato, ale jak juz mnie ujma, to kombinuje az znajde w budzecie na nie kase;/

Ja jestem mezatka, nie mam dziecka ( jeszcze, bo za pare lat planuje), oboje z mezem dobrze zarabiamy, wiec tak szczerze, to hamuje mnie tylko zdrowy rozsadek...

Gość propaganda dziala
ja odwiedzam sephore, ale glownie po to aby na spokojnie powachac to i owo i ewentualnie zamowic juz konkretny zapach gdzie indziej. z kasa to roznie bywa, nigdy nie mam okreslonej kwoty do wydania. ostatnio wrecz staram sie troche ograniczyc, bo nie ma juz ubran gdzie upychac,a i polka z perfumami sie ugina;/ a tu idzie lato i wciaz widze potrzeba dokupienia czegos nowego;/

Gość perumoholiczka
czekolada pozazdroscic ,nie planujcie dzieci po co?uzywajcie sobie ,ja mam 21 lat i mam 9 miesiaczna corke troche mi sie zycie skomplikowalo ....

Gość perumoholiczka
facet wygania mnie do kapieli: a tak mi sie fajnie z wami gaworzy...:(

Gość propaganda dziala
Light Blue Dolce & Gabbana- ostatnio tu na forum widze, ze wiele dziewczyn pisze o tym zapachu, ze go ma itd. sama mialam go kilka razy w rece ale szczerze mowiac nie pamietam jak pachnie. z regilu staram sie unikac popularnych zapachow, ale moze warto?

Gość propaganda dziala
tak mi sie wlasnie wydawalo..a jaka ma nute? chyba dosc swieza, wodna??

Ja uwielbiam dzieci, ale planuje kolo 30... zawsze myslalam, ze jak tylko wyjde za maz to zaraz zajde w ciaze. Jednak slub laczyl sie z przeprowadzka i rozpoczeciem pracy, zdrowy rozsadek kaze mi zaczekac ( tak tak mimo tych ilosci perfum i butow mysle trzezwo :-) )

Gość perumoholiczka
pragne szczescia dolca gabana light blue pachnie cytynowo ale z trwaloscia jest po prostu smieszny po kilku minutach go nie czuc o wiele lepiej wypada Moschino i love i love ktorzy zamowialm na allegro te cytrusy sa ostrzejsze i trzyma sie bardzo dlugo jak na swiezaka ,ponoc jest strasznie podobny do light blue

Gość perumoholiczka
mysle jeszcze jaki by tu zapach na lato sobie sprezentowac Escady mi sie nie podobaja sa zbyt slodkie

Gość propaganda dziala
to nie dla mnie, przynajmniej nie teraz, bo nuty cytrynowe to nie sa moje ulubione

Gość perumoholiczka
ja zamierzam uzywac w leci euphorii omimo jej ciezkosci no trudno:D mysle ze ludzie z otoczenia nie poumieraja

Gość perumoholiczka
ja musze sprzedac wozek moze znacie kogos kto by chcial kupic jest w ciazy it ,?trzykolowy quinny freestyle za 1000zl

Gość propaganda dziala
uzywalam ich gdy mialam jakies 14-15 lat i byly dosc trwale, chlopak, ktory sie we mnie wtedy kochal uwazal je za swietne...dzis juz o nich zapomnialam, ale zostalo mi zamilowanie do slodkich zapachow

Gość perumoholiczka
papierowe nozyczki znasz perfum ktory pachnie owocami tropikalnymi? chyba wsam raz by byl na wakacje

Gość propaganda dziala
pisalam o exclamation heh

Gość perumoholiczka
przypomialo mi sie ze musze kupic stanik w triumphie za 100zl :o shit.... a wy nosicie staniki do sukienek bez ramiczek??

Gość Galatasaray
Czekolada nie drażnij ...:D ;) re re re ra ra ra Galatasaray Galatasaray cim bom bom :D

Gość propaganda dziala
znak zapytania heheheh dobre nie wpadlabym na to, ze ktos go tak podrobi dziwacznie hehe, ale z tamtych lat pamietam jeszcze pret a porte czy jak to sie pisze. zaoach taki pieprzny byl, dosc ostry chyba. i uzywlaam go zamiennie. juz wtedy widocznie nauczylam sie kombinowac :)

Gość perumoholiczka
papierowe nozyczki a gabriela sabatini to tralwe perfumy?

Gość propaganda dziala
stanik? jak nie ma ramiaczek to zalezy. jak jest nie przeswitujacy material to nosze bez, ale tez zalezy na jaka okazje, bo na przyjecie nie pojde bez;/ ale lepiej czuje sie w staniku, ramiaczka mozna odpiac.

Gość propaganda dziala
ja chwilowo musze zniknac, ale fajnie, ze topic sie rozwinal. milej nocy ❤️

Dostalam pret a porte od kolezanek na urodziny ( skladaly sie :-) ) alez to byly fajne czasy.. co zapach to jakies wspomnienie. Te perfumki calkiem fajnie pachnialy:-) Co do biustonosza, to ja nie ma wyboru:-) Panowie mieli by wielka ucieche, gdybym o nim zapomniala:-) Galatasaray - ale niestety dalismy du...y w rewanzu z Chealsy ( nie wiem czy dobrze napisalam)

Gość perumoholiczka
rpopaganda dziala umowmy sie na jutro na 15 co?