Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfumoholiczka

jakie perfumy i ile posiadacie?

Polecane posty

Gość perumoholiczka
papierowe nozyczki bardzo lubie w perfumach gruszki ..dlatego mnie zainteresowalo ciekawe czy w rossmanie beda mieli

Gość perumoholiczka
uciekam sie kapac bo mnie facet przechci ,dziekuje kochane panie za mila konwersacje :)

Och jak ja kocham perfumy! Moja kolekcja: 1. Baby Doll YSL 2. Pour Femme Paco Rabanne 3. In2U CK 4. Light Blue D&G 5. Dune Dior 6. Miss Dior Cherie 7. Chance Chanel 8. 5th Avenue E. Arden 9. Little Black Dress Avon 10. Love Trap Chupa Chups :D 11. Nature Milleinare Yves Rocher 12. Florilu Pupa i jeszcze mam duuuużo miniaturek :)

Gość ja miałam wpadkę stulecia
no więc: na mojej półce stoją buteleczki: CK Eternity-2 lata temu dostałam na gwiazdkę, jeszcze nie zużyłam, bo często zapominam o perfumach..hehe.. ale to jeden z moich faworytów wsród zapachów, Thierry Mugler - Angel Orchid - też prezent, i mój nowy nabytek w okazyjnej cenie, o którym od dawn amarzyłam - YSL Cinema, jest cudowny, ogólnie rzadko kupuje perfumy, choć je uwielbiam ;)

Poczytałam Wasz topik i tez przyznaję, że moje Light Blue stoi na półce nieużywane. Jakoś krępuję się uzyć tego zapachu, bo pachnie tak cała ulica! To były moje pierwsze ukochane prawdziwe perfumy.:)) A I love love jest do złudzenia podobny do LB. Tylko taki troszkę bardziej intensywny.

Ja muszę się hamować, bo przepuściłabym całą kasę na perfumy. :)) Marzę jednak o moim signature scent, zapachu, z którym ludzie będą mnie kojarzyć...

Gość Basilowa
ALE bombiasty temat. Jestem perfumohliczka, pomimo iz mam 15 lat,al to jestpiekna pasja :) mam: Escada S EDP 50ml Naomi Campbell Cat Deluxe At Night EDP 30ml Versace Bright Crystal EDT 30ml Puma I'm going Calvin Klein euphoria Blossom EDT 30ml Naomi Campbell Cat Deluxe EDT 15ml Paris Hilton Heiress EDP 50ml :D:D:D pozdr perfumoholiczki :)

Versace - Bright Cristal Givenchy - Very Irresistible Avon - Pur Blanca Betty Barclay - No 3 Betty Barclay - Rubin Calvin Klein - Euphoria Calvin Klein - One Dolce & Gabbana - Light Blue Cacharel - NOA a już niedługo... Christina Aguilera :)

Gość żałosna kreatura
a ja nie mam żadnych perfum bo mnie nie stać :( i co powiecie na to? :(

Gość a ja chyba jestem pedałem
mam 6 flakonów np Acqua di gio,cK one to co dziewczyny myślicie jestem pedałem?

Gość jak nic
jesteś :P:P:P:P

tego się obawiałem, jak ja to powiem dziewczynie

Gość żałosna kreatura
a ja koorwa nic nie mam :(

to idż do douglasa i błagaj o darmowe próbki biedaku

CALVIN KLEIN OBSESSION ZAPACH STULECIA