Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfumoholiczka

jakie perfumy i ile posiadacie?

Polecane posty

No ja trochę mam :-) no 1 to TH FREEDOM-mój ukochany zapach armani Emporio TH tommy kenzo-kenzo emanuel ungaro apartition (nie używam i stoi w łazience bo mi się jednak nie podoba)

Gość perumoholiczka
o widze ze watek sie przyjal ja rowniez uzywam kilku perfum 1.Ultraviolet Paco Rabanne 2.Miss dior cherrie Christian Dior 3.Angel thierry Mugler 4.YSL Babydoll 5.Amor Amor carachel 6.Pure blanca Avon 7.Litlle black dress Avon 8.Bi-es kiss of love 9.Bruno Banani 10 srebrne emporio 11.Moschino I love I love teraz czaje sie na euphorie 100m ale wydatek rzedu 200zl i troche mi szkoda tyle kasy,,,:D

Gość fwerfwer
Nie no... nie próbujcie mnie przekonywać że zapach perfum aż tak długo utrzymuje się na ubraniu żeby kolidował z innymi perfumami na ciele. Idąc tym tokiem rozumowania, można by popaść w paranoję i np prać ubrania w czymś bez zapachu i używać kosmetyków bezzapachowych (a to bardzo trudne bo wszystko jakoś pachnie). A wracając do tematu, ja mam 7 flakoników/pojemniczków perfum (wliczam też perfumy w kremie) i ponieważ kupowanie najdroższych zrujnowałoby mnie, to mam parę wypróbowanych marek i miejsc gdzie robię zakupy. Obecnie trzymam się Ives Rocher bo są dobrej jakości, oryginalne i nie czuć ich alkoholem. A inne perfumy kupuję w pewnym sklepie w Londynie, gdzie są istotnie tańsze niż w Polsce.

Gość perumoholiczka
czekolada diora jakiej pojmenosci masz?miniatury czy pelnowymiarowe flachy?

Gość łojejej
bogacze z was żeby se pozwolić na tyle perfum:P:P:P mnie wystarczy w zupełnosci jedna:D

Gość fwerfwer
ech... z tych droższych też mam jakieś upatrzone, właśnie Emporio (srebre byłyby fajne), Issey Mijake, coś Thierrego Muglera ale też żal mi kasy :D

Gość perumoholiczka
ja lece do egiptu 15 lipca i zakupie sie w 7 miniatur Diora (10ml) za 200zl w strefie bezclowej:]mysle ze okazyjnie:D chyba najtrwalszym zapachem jest angel ...jak dla mnie do tej pory zapach trzyma sie do 4 dni

Gość propaganda dziala
ja kupuje zawsze najwieksze bo wychodzi najtaniej i raczej zadko w Polsce bo sie poprostu nie oplaca. poza jak sie ma kilka flakonow to starczaja na dluzej

Jadorka i Dune mam duze - zaczelo sie od miniaturek, ale tylko te 2 mi sie naprawde spodobaly :-) To sa zapachy raczej na wieczor, podobnie jak Chanel... Teraz mi sie marzy YSL Baby Doll...:-) Natomiast Davidoffy - obydwa cos krotko trzymaja sie na skorze. Sunflowers i After 5 sa jak dla mnie bardzo trwale...

Gość propaganda dziala
ja swoja dune to tylko na wieczor chyba, ze wychodze na caly dzien i nie mam mozliwosci cos poprawic. pachnie bardzo intensywnie. za to amor amor jak dla mnie pachnie pieknie, ale za to zbyt krotko...

Gość perumoholiczka
czekolada mi sie podba z diorow najbardziej miss dior cheriee i pure poison ,jesli chodzi o babydoll znudzil mi sie ale fakt typowo wiosenny zapaszek ma cos w sobie ,po wczorajszym zakupie moschino i love i love(swiezy cytrusowy idealny na lato=baldam= zel do kapieli) zapragnelam euphorie mam 200zl do wydania wtym miesiacu boje sie ze jakis ciuch mi sie spodoba i nie bede miala kasy a z drugiej nie moge sie oprzec kupna euphorii poradzcie

Gość fwerfwer
ja mam tyle (akurat mi wystarcza, i na różne okazje, i zależnie od nastroju) bo poluję na miniatury i na np świąteczne okazje i tak, gdy mam ich więcej, to jakbym mniej zużywała np posiadanie większego flakonika przez rok to dla mnie norma

Gość propaganda dziala
moze sprobuj rozpylac i wchodzic w chmure, choc ja tak nanosze wiekszosc perfum..

No wlasnie niestety nie zawsze marka i cena perfum idzie w parze z ich trwaloscia. Ja zarowno Sunflowers jak i After5 kupilam w bardzo korzystnych cenach, zreszta Elizabeth Arden nie jest marka z najwyzszej polki, natomiast jakosc jest swietna.

Gość fwerfwer
gdybym miała wydać 200 zł, kupiłabym coś do ubrania i np olejek zapachowy do ciała czy perfumy z Body Shop (np japońskie piżmo)

Gość perumoholiczka
czekoladka jesli chodzi elizabeth arden chcialam green tea ale slyszalam ze jakos marna

Gość ddlalal
DNKY Be delicious czerwony i zielony DNKY Go! Versace nie pomnę nazwy Laurph Lauren Romace Guccu Rush i RushII Sunflower Estee Lauder Pleasures Ale mój najnowszy nabytek to YSL Elle. Odjazdowy zapach i baardzo trwały.

Gość propaganda dziala
Elizabeth Arden wydalo chyba britney spears fantasy, ktore mam i musze przyznac, ze rzeczywiscie trzymaja sie rownie dlugo jak dior.

Kupowalyscie kidys perfumy na strawberrynet.com ??? ja kupowalam inne kosmetyki, ale perfum nigdy. Wiem na 100%, ze sa oryginalne, ale jakos nie mialam okazji zaopatrywac sie tam w zapachy. Na truskawie mozna upolowac wiele okazji!!!

Gość perumoholiczka
fwfw tylko akurat w moim miescie gowno jest z ciuchow a allegro juz zygam pod koniec miesiaca wybieram sie do bydzi do nowej galerri tam moze cos kupie ale mnie kusi ta euphoriaaa...

Gość perumoholiczka
czekolada tam trzeba byc zalogowanym i miec jakas karte mozesz sprawdzic po ile chodzi euphoria?

Gość propaganda dziala
strawberrynet.com to chyba amerykanski sklep o ile sie nie myle. mam wiele perfum ze stanow i sa dobrej jakosci. poza tym produkowane sa i tak w roznych krajach.

placi sie karta kredytowa, a loguje sie tylko przy robieniu zakupow - mozesz wszystko sprawdzic bez logowania:-) wysylka wszystkich kosmetykow oprocz perfum jest bezplatna. ( za wysylke perfum tez nie placi sie kokosow:-) )

ja ostatnio zamawialam tusz lancome,a moja mama palete cieni - wszystko super jakosci i dotarlo w ciagu 10 dni :-) zamawialam tez sypki puder clinicque - bomba

SUNFLOWER ten zapach u kobiet mnie rozbraja i kojarzy mi się z wielką miłością... :-)

ja uwielbiam slavadora daliego, mam kilka flakonów ale najbardziej lubię eau de rubylips mam też davidoffa i trochę falkonów z avonu.