Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perfumoholiczka

perfumy jakie posiadacie?

Polecane posty

Gość perfumoholiczka

jakie perfumy macie w swojej kolekcji,a moze wolicie miec tylko jeden;) czy uwazacie ze wydawanie dporej kasy na perfumy to wyrzucanie pieniadzy?hmm wypowiedzcie sie

Gość adfgytrr
chwilowo żadne 😭 brak kasy dotkliwy

Gość propaganda dziala
ponawiam wypowiedz: propaganda dziala nie wiem co twoj facet ma do twoich perfum? przeciez to twoja sprawa. ja uwielbiam pieknie pachniec i mam: 212 kh britney spears fantasy cacharel amor amor dune ck one i kilka wod perfumowanych czesto tez podbieram perfumy mojego faceta

Gość uk girl
hugo boss czerwone

Gość perumoholiczka
o widze ze watek sie przyjal ja rowniez uzywam kilku perfum 1.Ultraviolet Paco Rabanne 2.Miss dior cherrie Christian Dior 3.Angel thierry Mugler 4.YSL Babydoll 5.Amor Amor carachel 6.Pure blanca Avon 7.Litlle black dress Avon 8.Bi-es kiss of love 9.Bruno Banani 10 srebrne emporio 11.Moschino I love I love teraz czaje sie na euphorie 100m ale wydatek rzedu 200zl i troche mi szkoda tyle kasy,,

Gość Kolorowaanka
Ralpha Laurenta, All about Eve Joopa, kilka różnych Escad. Czyli generalnie owocowo :)

Gość malamala
Ja posiadam: Avon- Perceive Avon- Little black dress Avon- Incadessence Oriflame- Giordani White Gold, Volare, MissO, In Tune, Moon,Eclipse Naomi Campbel Cat de luxe at night Faberlic- Agelica,Primavera Coco Chanel Hugo Boss dep red Hugo Boss Femme Chyba o czymś zapomniałam,jak sobie przypomne to napisze :-)

Gość ja tam uwielbiam
Ode a l'amour Chupa-Chups różowe (śliczne :D ) Little Black Dress Passion Dance i parę innych ;) Czasem podbieram mamie Chanel No. 5 ;) ale wg mnie bardzo mocne

kupila ostatnio moschino love love, fajny zapach ale wogole nietrwaly!!! niepotrzebnie wydalam tylko pioeniadze ;( szukam jakis trwalych perfum poradzicie cos??

Gość ja nie mam
wole tą kase przeznaczy na kosmetyki pielęgnacyjne np dobry krem albo kupic jakis fajny ciuch

Gość teraz mam Passion Dance z Avon

Emporio Armani Diamonds- biały- powala z nóg, różowy też bossski:) Escada Ocean Lounge- obecnie używam, dla niektórych zbyt słittaśny...

Gość Anthia20
bruno banani pure woman adidas fruity rhythm avon glams 60

Gość feromonna
obecnie mam burberry to w płaszczyku burberry sport deasel elisabeth arden 5th avenue ed hardy issey miyake Czasem mam fazę, że używam codziennie, a czasem mam tak, że prawie nic, więc to, co mam, mam akurat od dosć dawna, bo ostatnio była raczej ta faza "prawie nic". Jedne perfumy by mnie nie satysfakcjonowały, bo mi sie szybko nudzą, a tak to mamodmianę

Gość majka jamajka....
guess, christina aquilera, hugo boss red, versace . to wszystko ; )

Gość natalka198905
L'eau Park Kenzo 50ml

Gość zlotix
ostatnio loose no1 for women. super zapach.

Gość werty2
woda toaletowa eva blue. Trwały zapach i całkiem niedrogi.

Gość anette11111
hugo boss intense

Gość don kameloti
ja mam duuuuzo: perceive z avonu besotted k.price naomi campbell paradise passion truth c.klein kenzo jungle pur blanca blush britney curious jeszcze jakies inne nie znam marki:P

Gość animinka.
Euphoria CK - miałam perfum został mi jeszcze balsam z feromonami - powala z nog. i hupnotic poison - na początku oszalała na jego punkcie ale potem mi zbrzydł. moze ldatego ze przyszlo lato;) generalnie lepiej używac zima i na wieczór

Gość Pusska1989
Ja posiadam kilka perfuma w tym britney spears - hidden fantasy i curious in control kate moss - kate halle berry - reveal kylie minogue - couture celine dion - notes c-thru kilka z avonu christina aguilera - by night i jeszcze jakies ale nie pamietam